John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Märkt för livet

av John Alv82

Jag satt och såg på ViaSat och Premier League idag och tänk vad ett misstag kan göra för en man.
Jag tänker på Robert Green som varit en utav Premier Leagues bästa målvakter i flera år och var så sent som i somras Englands nummer 1.
Men så kom det där jättemisstaget mot USA och allt förändrades. Han är fortfarande samma människa och samma målvakt men med ett stort misstag i bagaget och nu ser alla på honom med negativa ögon. Som ViaSat studion med kunnige men den väldigt gråa Erik Niva och Ola ”ritOla” Andersson i spetsen. Idag så visade dom upp en kavalkad med insatser som Robert Green gjort under året och det var inget fel på alla dom räddningarna men givetvis så var han osäker och spred osäkerhet Robert Green. Det ansåg Ola Andersson och allt detta grundade han på hans miss som han gjorde i VM.
Ola talade som att han själv spelade i WestHams backlinje för han sa att Robert spred osäkerhet och det spred sig i hela laget.
Jag anser att Robert Green fortfarande är en utmärkt målvakt men som är märkt för livet och det är beklagligt att se som målvakt som jag själv är.
Så många gånger som Robet Green burit WestHam på sina axlar med hans insatser i mellan stolparna så förtjänar hen mera respekt. Så alla ni experter som tror ni kan något om målvaktspel, håll tyst och tala istället om laguppställningar och statestik istället. För något om målvaktspel det kan ni inte….
Allt Robert Green har gjort i sin karriär innan sommarens VM slutspel är som raderat och det är orättvist.

————————–

Ni som läst mitt förra blogginlägg ang alla nya dumma klädkoder i Allsvenskan vet att jag klagat en del på alla dessa nonsens. Jag sökte stöd för ”Serie-A-kragarna” som nu är förbjudna i Allsvenskan och jag har nu fått med min den levande legenden Marcus Birro. Birro skrev förljande på sin blogg ang detta heta ämne ”Den utmärkte Alvbåge har helt rätt i att det är galet när domarna förbjudit den där kragen som många spelare har i serie A. Vad är det för strunt? En riktig anglofil fryser inte? Häv genast det där förbudet innan jag, Alvbåge och några till kommer hem och sjunger italienska nationalsången för er, ENDAST iförda stödkragar. Det är en syn och upplevelse ni vill slippa.”
-Tack för stödet  😉

————————–

Dagens Ps. Cassano är nu kontraktsfri……Lennart Sjögren ring honom nu  🙂

 

 

Vi Hörs av!
CIAO !

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB