John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Bloggar med irritation inom mig.

av John Alv82

Det var kallt och folktomt men ack så viktigt!

Men vad händer då i början utav matchen….?
Jo, BP gör givetvis ett mål och vi har uppförsbacke direkt. Det var som sagt ett relativt billigt mål som jag inte är stolt över men fan…….studsen i gräset missbedömde jag farten på och ”vips!” så låg bollen i nätet. Helvet……e

Tyvärr så fick Nordin utgå men då kom en heltaggad supertalang in istället och Astrit lyfte oss och har serverade superpassning efter super passning i den första halvleken. När han då slår en macka till Paulinho på typ 50 meter så dömer linjedomaren det för offiside !!!!!!!!!!!!!!

-Hur i hela fridens namn kan det vara offisde!?!?!?!?!?!?!?!
Blir så förbannad så att kokarrrrrrr…

Vi kommer igen i den andra halvleken och får en straff som just Astrit fixar och sen vackert sätter straffen. Men att det ska krävas en straff för att vi ska göra mål på BP känns inte bra.
Vi kom runt på kanterna om och om igen men bollen ville inte in på dom avslut som vi skapade, satan!

När vi inte får in bollen så är det lurigt i och med att BP stack upp några gånger och faktiskt skapade några rätt så farliga chanser där mindre bra avslut räddade oss ifrån en katastrof.

Så det blev bara 1-1 mot BP och vi har ännu inte säkrat 3e platsen, men ska man se positivt på resultatet så innebär 1-1 att vår sista hemmamatch för året, den mot Blåvitt kommer att betyda mycket och vi får hoppas på lite mera folk till den matchen.
Dagens 5900 pers var inte att jubla över men tack alla ni som kom och vi hoppas ni kommer tillbaka till nästa fight, vi behöver er alla!

 

Till sist:  Nu så har förbundet eller domarkåren förbjudit våra ”serie-a-kragar” också, Varför????
Nya regler om hur man ska se ut på dom allsvenska matcherna dyker upp hela tiden.
Nya och dumma regler instiftas spontant hela tiden under säsongen, som att man tex inte får ha svart benskyddstejp på vida strumpor eller någon annan färg på tröjan man har under matchtröjan.

Nu så har något geni kommit på att vi ska förbjuda dom så kallade ”serie-a-kragarna” också. Varför ska hela tiden allsvenskan gå först med att instifta nya regler….
Hur kan det vara farligt att spela med en fleecekrage runt halsen….du kan ju knappast kvävas tilldöds av lite fleecetyg….
Eller Birro och Hussfeldt som har serie-a känslan i blodet, vad säger ni om att den lilla likhet Allsvenskan har med Serie-A nu tas bort ifrån våra arenor…skandal säger jag!
totti premiato (13) 2.jpg
– Vi vill ha kragarna kvar!!!!!! 

 

 

 

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB