John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Träning på ledigheten

av John Alv82

Yes, så seriör är jag.
Jag håller igång lite här på semestern, under onsdagskvällen så testade jag på Örebros senaste gym. Nämligen Örebro Crossfits gym nere vid Ormesta Rondellen i Näsby. 
Enkelt så kan man säga att Crossfit är en slags varierad styrketräningsform där man får in så många saker på en och samma gång. I Crossfit så får du in både styrka, smidighet, spänst och kondition på en och samma gång. Enkelt så kan man säga att det är en rätt så optimal träningsform. Det var ett ruggigt tufft pass men väldigt roligt.

——————————-

Dagens roligaste läsning var när jag såg att Gais ska ha en norsk kille till provträning. Det roliga var att han heter Jan Banan !
Yes, det är sant…
Läste att Fotbollskanalen hade talat med Daniel Nannskog som är lagkamrat med Jan Banan. Tydligen så hette han något annat namn först men så hade ett gäng killar i Stabeak sagt att ”byter du namn till Jan Banan istället så får du 10000kr”. Jan tog till sig detta och gick och bytte namn, så han fick 10000kr och ett nytt härligt efternamn. Så nästa år kanske Gais har Jan Banan som forward, erkänn att det vore lite kul.

——————————

Det blev ingen Royal League nästa år, tyvärr.
Var beslutet överraskande?
 -Knappast !

—————————–

Örebro Hockey fortsätter att vinna, Imponerande !

——————————

Kif Örebros tränare Richard Holmlund fick sparken idag. Lite överraskande och jag hörde Richard på Sportradion och han tog det väl och lät väldigt proffessionell. Han kanske just var lite för proffessionell för tjejerna, vad vet jag?
Men nu lämnar han laget på topp så det kanske är lika bra det…

——————————

Dagens Web-tv tips. Klicka in på www.svt.se och titta på sista delen i ”Debatt” där det handlar om satsning eller inte för unga idrottare. En väldigt intressant debatt anser jag, titta på den. Lyssna lite speciellt på en proffessor i Idrottspsykologi som heter Michail Tonkonogi hans synpunkter var väldigt intressanta tycker jag.
Glenn Hysén var bland annat med och fick som vanligt sista ordet. Titta på denna debatten, mkt bra.

——————————

Det utdöda landslaget i Fotboll ifrån Frankrike lever igen. Efter kvällens seger på Wembley mot England känns som en viktig pånyttfödelse för det franska landslaget. Kul för fransmännen men Capellos England har det fortsatt segt.

——————————

Roni Porokara gjorde ett mål för sitt Finland i kvällens match mot San Marino. Matchen slutade 8-0 och Finland har fått sig en bra start utan Stuart Baxter eller med Sixten Boström vid rodret  😉 

—————————–

Dagens bomb:  Portugal – Spanien   4-0   !

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB