John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Bloggen som berör

av John Alv82

Ödmjuk rubrik på bloggen idag kanske?

Men jag måste bara en gång för alla säga tack till alla läsare, kul att ni finns. 

Utan er så skulle jag inte haft som kul dom senaste dagarna, som jag haft. Mitt förra inlägg ”Istid & hajar” blev en hit (främst på na.se eftersom att na gjorde min blogg till en förstasides nyhet på na.se). Jag fick igång en debatt som bara växte och växte. Många ansåg att jag var helt dum i huvudet och andra ansåg att jag faktiskt hade en poäng med min text. 

Jag fick som jag ville, det var som att stjäla godis från småbarn. Riktigt kul och tack för visat intresse. 
Glöm nu inte att titta på mitt filmtips ”Sharwater”, se den dokumentären och återkom gärna som bland annat signaturen ”m” gjorde. Han eller hon förvandlades från en hotfull Alvbågehatare till en rätt så förstående person, trevligt.

Nu sätter jag punkt med stort ”P” för detta ämnet här på bloggen och går vidare, det har varit ett sant nöje och glöm nu inte av att bada i poolen istället för havet nästa gång  😉

 

Jag tänkte gå in på ett nytt ämne nu. Wikileaks har jag nu tänkt skriva lite om.
Näääääääääääää nu driver jag lite för mycket. Det ämnet tar jag kanske upp en annan gång. 
-Haha…

—————————–

Vi hade brassen Leo på provträning idag och jag kan inte sitta här och bedöma honom. Givetvis inte, men det verkar vara en riktigt trevlig kille som har rätt så bra känsla i båda fötterna. På dagens fotbollsträning ute på Karlslunds Arena så var det inte så lätt att visa upp så mycket i och med att det är lite svåra förhållanden just nu, han kommer senast ifrån Portugal så ge han lite tid så kanske det kan bli riktigt bra.

——————————

Jag hörde om Matias Conchas otäcka skada och råkade klicka in på en video och såg smällen han fick. Fy fan vad otrevliga bilder och jag hoppas givetvis Matias får en bra rehabilitering och kommer tillbaka så snabbt som han bara kan.
Jag läste ett uttalande ifrån Bochums läkare där han säger att Concha kan vara tillbaka i början utav April om allt går som planerat. 

Då fick jag en tanke att hur jävla lång försäsong har vi egentligen i Allsvenskan. För att vi drar ju igång Allsvenskan i början utav April. Man hinner helt enkelt komma tillbaka ifrån ett dubbelt benbrott under den tiden som vi förbereder oss inför Allsvenskan. Lite otrevlig tidsmätning men ändå….försäsongen är lång helt enkelt.

——————————-

Det Allsvenska spelschemat är spikat och det såg riktigt roligt ut. Spännande upplägg med Blåvitt borta i premiären och sen Syrianska i vår första hemma fight. Snacka om bra tryck på läktarna i båda matcherna, trevlig start helt enkelt. Jag längtaaaar.

——————————-

Dagens PS. Det är några som har undrat vad det var för snygg skjorta som jag hade på min i ViaSat studion i söndags. Det var en Puma skjorta ”Special archive product” som troligtvis säljs på särskilda Puma butiker skulle jag tro. 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB