John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Förändringarnas tid är här

av John Alv82

Det är så mycket som händer nu under den så kallade Silly Season att jag önskar att jag inte hade en dator.
För dumt intresserad som jag är så kikar jag igenom nyheterna här och där och ser att sen ena spelaren efter den andra byter klubbar hit och dit.
Nu ser jag att Bassombeng verkar återförenas med Axén och gå till Gais.
Än så ska man inte tro på det till 100% då inget är officiellt, men Erik är en kille med potential och han har helt klart mera att visa upp i ÖSk tröjan än det han hittills gjort. Så om han skulle lämna så vore det lite trist men fullt förståeligt i och med att fotbollsvärlden är på detta viset att spelare lämnar och spelare kommer.

—————————–

Såg att NA grävde upp en nästan 1 vecka gammal ”nyhet” ang Astrits flytt till Peking idag. NA tog citat ifrån Ekvall vs Lundh som visades i Lördags (för 5 dagar sen alltså). Kan man verkligen kalla det för ”nyheter”. Känns som att nyhetstorkan var stor på redaktionen om man gräver upp dom citaten nu. (Inte menat som kritik till er på redaktionen, men erkänn att den artikeln var lika gammal som Svampen…typ)
Men räddningen ifrån torkan kanske blev Bassombengs eventuella flytt till Gais….vi får se…. 

—————————–

Hur som helst så har vi ett jädra gott gäng som faktiskt tillhör ÖSK och som tränar röven ur byxorna just nu för att göra 2011 till ett lika bra år som 2010(förhoppningsvis bättre).
Varje dag på jobbet är skitkul och alla dom ”nya” lirarna känns redan som några i gänget. Personligen så gillar jag skarpt alla dom nya killarna som är med oss just nu. Killarna som är på provträning är duktiga killar och är mycket lovande. Jag ser gärna dom i den svartvita tröjan i framtiden. Så alla ni fans som kanske rynkar på pannan nu då flera spelare har lämnat skutan ska bara ha lite is i magen.
Vi kommer att få ihop ett starkt lag även 2011. Vi ska alla veta att förändringar ofta är förknippade med negativa tankar så fort dom dyker upp, allt som oftast är det så. Men just nu så kan man inte veta om saker och ting kommer att bli dåliga så vi ska sluta upp med att måla fan på väggen. Vi är fortfarande Sveriges 3e bästa fotbollslag. Glöm inte det.  

—————————

Dagens Ps. På söndag så ska jag sitta med som ”expert” i ViaSats Premier League studio under hela dagen. Lita på att jag kommer att dominera i den studion  😉       (ödmjukt hahaha) 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB