John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Önskar dig en God Jul !

av John Alv82

Året börjar lida mot sitt slut och nu så är självaste julafton här!

Jag vill bara passa på att säga god jul och gott nytt år till er alla.

 

Plus, att jag bara vill säga…

…att det är underbart kul och viktigt att ÖSK och Magnus Kihlberg är överens om en fortsättning i Sportklubben.

…att det är roligt för alla Kihlen fans att förhandlingarna avslutades på ett positivt sätt. Som ”Annellill” uttrycker sig på kommentarerna på na.se ”Jaa men då så! Då är det bara att förnya sittplats abonnemanget för nästa år. Kul att kunna vila ögonen på något snyggt på mittplan nästa år oxå! Tack för det Kilen:-)  ”

…att ”Annellills” kommentar förtydligar det att dom andra på vårt mittfält inte är så snygga helt enkelt. Det är viktigt att ÖSK ledningen visar att dom också tänker på våra kvinnliga fans  😉

…att Alvaro Santos hade jag gärna sett i ÖSK, trots en tung tid i ÖIS.

…att när ”nyheten” om Santos dök upp så var FotbollsExpressen snabbt ute med nyheten. Kanske lite för snabbt eftersom att dom skrev att ”Örgryte har lagt bud på stjärnan”. Det är inte alltid lätt att skilja på alla dom olika ”Ö-lagen”. 

…att Laul tror på Sixtens bygge inför 2011, han tippar oss på en silverplats. Kanske har han redan smuttat på julsnapsen eller så är han ovanligt intelligent. Han är tidigt ute och tippar Allsvenskan inför kommande år som skrev följande. ”ÖSK tar ett steg i taget – varför inte ett till i år? En del spelarförluster men tränaren Sixten Boströms spelsystem är så inarbetat det går att hantera. Avgörande för en topplacering kan bli att Nordin Gerzic stannar. Blickarna mot Alvaro Santos känns begåvade – om Boström får brassen i trim.”

...att Peking och Syrianskas satsningar inför Allsvenskan 2011 gör bara det kommande fotbollsåret ännu mera spännande. Det är riktigt roligt eftersom att Allsvenskan brukar vara oviss på förhand och 2011 ser ut att bli ordentligt oviss så här på förhand.

…att inte bara fotbollsåret 2011 ser spännande ut. Filmåret 2011 ser fantastiskt ut, gå in på min och Robert Walkers filmblogg och se dom hetaste trailers inför det kommande året. Vad sägs om The Fighter, TF3, FAST FIVE, Gren Lantern, Cowboys and Aliens, Rango och Limitless m.fl. www.blockbusterd.blogspot.com

…att kylan innebär värme för oss i ÖSK. Ett träningsläger på nästan 3 veckor i Januari till Turkiet är nu inbokat och det känns både sjukt kul och sjukt långtråkigt på samma gång. Kul och bra att vi satsar på det viset men risken finns att hotelldöden och längtan efter familjen kan ta kål på en. Jag ser trots allt fram i mot resan väldigt mycket.

…att mitt uttalande om hajarna förföljer mig. Folk jag träffar tar upp det och skrattar, vilket är rätt så kul. Jag passar därför på här och nu att slänga ur mig en till lite känslig sak…kanske. Jag läste att vargjakten har dragit igång och jag blir bara ledsen av att läsa om skiten. Alla som går ut och skjuter varg måste ha något fel någonstans, punkt slut! 

…att Degerfors keepern Sebastian Karlssons smygfilmning utav ”The Bachelorette” var en rolig grej att läsa. Det ska bli riktigt kul att följa programmet som dyker upp till våren på tvn. 

…att vi hörs av snart igen!

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB