John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Istid & hajar

av John Alv82

Det är träningsledigt på onsdag. Men vi seriösa och träningsvilliga ÖSK lirare ska bege oss till bandyhallen för att lira Hockey, eller vad det nu blir. Vi ska helt enkelt åka skridskor ett gäng ifrån laget. Lita på att NHL scouter kommer att vara på plats vid 11 tiden på onsdag.

————————–

Ryktet stämmer, Kim Der Bomber Olsen är i Örebro för att bara hälsa på och softa på semestern. Under hösten så har han bombat in 11 mål i den danska ”superettan” för sitt Vejle. Han toppar skytteligan tillsammans med Peter Graulund ifrån AGF Århus på 11 mål vardera. Han kan än helt enkelt, den reslige dansken.

————————–

Leopardkalsongs-mysteriet kan jag här och nu avslöja.
Spekulationerna har varit många ang vems vackra kalsonger det var på bilden. Ni som inte fattat så kan jag ge en sista ledtråd att han heter något som börjar på bokstaven ”M” och slutar på ”ackan”. Efternamnet får ni själva klura ut.
Till alla er som mailat och frågat hur man kan få tag på dessa kalsonger så kan jag bara säga det att Mackan kommer att designa en egen ”Leopardkalsong” med ÖSK märke på som snart kommer att finnas i den nya ÖSK shopen. Det kommer att bli en storsäljare, lita på det !

————————–

Dagens Ps.
Jag är så himla trött på människan!
Nu senast så har hajar nafsat på några turister utanför Egyptens kust och nu så måste man jaga dessa mördar fiskar bara för det. Man ska nu jaga hajen som bet osv osv!
-Det är parodi !

Bara för att vi inkräktar på deras hem (havet) så ska vi döda dom. Seriöst hur jävla äckligt egoistiska är vi människor?
Det är ju vi som borde dödas. För mig så får gärna en turist eller två (helst en haj jägare) dödas för att hajarna måste ju också leva och skaffa föda.
Faktum är att hajar inte ens gillar människor som föda. Det är för att vi människor har gjort så att fiskebeståndet har minskat så drastiskt i medelhavet så hajarna äter allt möjigt nu för att dom inte hittar någon föda. Det är vårat egna fel helt enkelt, så får hajarna skit för det!

Det var samma sak förra året då vi jagade varg här i Sverige som idioter. Sköt hej vilt omkring oss för nöjes skull. Vi inkräktar ju på deras mark, skogen är ju djurens. Naturen lånar ju vi ifrån dom.
Istället så ska vi jaga och döda dessa vackra djur. Jag blir upprörd ! 

Heja hajarna, ät så många turister ni kan och alla ni jägar där ute i skogarna som numera inte ens kan se skillnad på människor och djur. Ni borde skämmas. Jag har inte mycket för jägare helt enkelt….usch!

Ps#2: Jaja…detska vara rödahavet och inte medelhavet. Annars så står jag fast vid åsikterna, tack för stödet alla ni andra djur älskare  🙂

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB