John Alvbåges blogg

inifrån allsvenskan

Startsida / Inlägg

Kyligt men besöket på USÖ kommer att värma oss.

av John Alv82

Vi laddar redan upp inför det kommande Europa League kvalet. 

Det täta matchandet just nu i iskyla ska göra oss redo inför tuffa matcher nere i Öst staterna. Torsdagens match i mot BK Forward startar på en internationell tidspunkt, kl.20.15. Allt detta för att vi ska komma väl förberedda inför sommarens tuffa kvalspel. 

—————–

Matchen mot Karlslund blev en bra genomkörare. Trots c.a 13 minusgrader så lyckades vi vinna med 5-0 och vi genomförde matchen väl och spelade med kvalité under större delen utav matchen. Finns väl ingen jag vill lyfta fram extra men visst var det lite kul att se Emil Berger som har väntat länge på att få dra på sig ÖSK tröjan. Han gjorde en bra andra halvlek, stabil insats utav Karlskoga killen.
Extra roligt var det att se ansiktena på spelarna, dom frös till is. Dom som spelade utan mössa och hade mörk hår blev gråhåriga och ögonfransarna frös till is. Du skulle sett det med egna ögon, det såg för roligt ut!

—————–

Under torsdagen så ska vi ösk lirare besöka USÖs barncancer avdelning och dela ut en stor och fet check till Stjärnglansen (Stjärnfonden har nu byt tnamn).
Vi har sålt special signerade årskalendrar under året och nu så ska pengarna delas ut, det är en rejäl summa som vi pungar ut. Vi har samlat ihop 100.000kr under året genom denna försäljning. 
-Tack till alla ni privatpersoner och företag som köpt kalendrar under året. Glöm ej att lyssna på radion och titta på lokal tvn under dagen, jag hoppas att insatsen kommer att uppmärksammas. NA kommer att ha ett inslag på lördag om just detta.
Kl.13.00 så ska checken överlämnas utav oss spelare till Gunnar Skeppner som är överläkare på barnavdelningen på USÖ. En historiskt händelse!

—————–

Filmfreak som jag är så ser jag så mycket film jag kan. Jag är också småbarnsfar så det leder till att jag ser väldigt mycket tecknad film nu för tiden, eller animerad som det kanske ska heta. Men dessa filmer är ju helt fantastiska. Dom senaste inköpen jag förskaffat mig (eller min dotter) är Draktränaren och Toy Story 3. Båda filmerna är helt fantastiskt bra och rekommenderas varmt till alla er som är stora barn som mig. Toy Story 3 är rent av makalöst bra, den får 5 klockrena Alvisar utav 5 i betyg!

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB