Startsida / Inlägg

svar

av henham

Här kommer det lite svar på kommentarer från er!

TACK till alla er som skriver och stöttar mig i allt jag gör, jag önskar jag kunde svara er alla med ett personligt tack. Men bloggen blir nog ganska enformig att läsa då. Men ALLA små ord på vägen stärker mig ännu mer. Så TACK än en gång.

——————————————————————————

Hej!
Har mejlat de innan men jag antar att du kanske inte vill, men jag provar iaf ifall det inte kom fram så har jag frågat iaf. Jag läser en kurs i retorik där vi under 15 minuter får prata om något vi brinner för och vill övertyga eller bara få någon att tänka till. Jag skulle vilja göra något för dina barn. Jag har läst boken och följt dig i media och har läst att det finns en fond. Vill ochså få folk att tänka till och fundera på hur skört livet är och att varje dag är en gåva.Max och Saga verkar ha varit underbara människor och hade en framtid framför sig.
Vill inte prata om det här utan ditt samtycke men om du känner att det är tvärnej så behöver du inte svara annars finns min mejl häruppe. Skulle bli glad om du inte publicerade detta inlägg och oavsett svar så önskar jag dej lycka till och en stor kram till en stor förebild för svenska folket.
Mvh Sandra

Jag har försökt maila dig, men tror inte adressen stämmer riktigt.

Vet precis hur du känner dig.
I förra veckan o i helgen mådde jag inte bra. Har nyligen fått veta att min mammas mördare är död. Så efter det så har en sten lossnat för mig. Jag har gråtit o gråtit. Som en lättnad för mig. Har levt i flera år med sån ångest att stöta på mammas mördare igen. Gjorde det en gång i samband med en permission han hade.

Ja, den dagen undrar jag lite över. Den dagen man får reda att hon släpps/har avlidit/rymt/har permission.Allt kan hända, men jag försöker att inte tänka på den dagen. Jag sänder massa styrkekramar till dig.

Jag fick hem din bok i fredags men är inte stark nog att läsa den just nu. Vet att det kommer riva upp en del sår för mig. Men jag har följt dig från första början.
Läste härom dagen att du läser samma utbildning som mig. Vad kul. Den är tuff. Mkt som ploppar upp i psykologi kursen.

ååå vad roligt med någon som läser samma utbildning. Psykologikursen tycker jag är spännande. Läser den just nu. jag är mycket intresserad av hur människor fungerar, och jag kan ofta relatera till mig själv. Lycka till i fortsättningen!

Oj vilken stark kvinna du är. Och bara 26! (jag trodde du var äldre. För du verkar så mogen.)
Jo jag har en psykologisk förklaring till varför hon mördade Max och Saga. ”Jag ska minsann förstöra hela hans familj!” (extrem svartsjuka. Och avundsjuka.)
Fråga: var det inte så att Christine fått vård (fast otillräcklig) på psyket? (Södermalm tror jag visst.) Om hon gick till Södersjukhuset hamnade hon fel. Eftersom psyket inte ligger där! (dom har flyttat det till ett hus intill Rosenlunds sjukhus.)
Hur mår barnens barnflicka? (råkade hamna på hennes blogg. Fast den drogs in sen.) (jag kände mig som jag tjuvläste. Men det var så gripande att läsa om er innan allt detta hänt.) (om du inte vill ta med det här sista kan du ju stryka det.)

Ja, det var förmodligen extrem svarsjuka. Det var ganska uppenbart. Det är läskigt hur långt den sjukdomen kan gå hos vissa. Jag minns faktist inte vart inom sjukvården tyskan sökt sig, och för vad hon behövde vårdas då.

Barnens barnflicka? Nu förstår jag inte riktigt. Max och Saga hade ingen barnflicka. Vem är det du menar?

Jag har nu en liten fråga till dig.
Vet inte om någon tidigare frågat eller så men jag ger det ett försök.
Om jag som t.ex bor i Halland vill ha din bok signerad, hur går jag då till väga?
Har inte köpt boken ännu nämligen och det skulle göra mig otroligt glad att få en bok som du personligen signerat och kanske lämnat en liten hälsning på :).

Jag skulle så gärna vilja signera alla era böcker. (ni som vill). Men, det kommer tyvärr vara omöjligt. Det du skulle kunna göra, är att be en bokhandel i din närhet ha en ”signeringsdag” då de säljer mina böcker och annonserar om att jag ska finnas på plats för det. Det går att boka sånt genom förlaget www.forum.se. Då kommer jag gärna och möter er läsare för en liten pratstund kanske?


  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB