Startsida / Inlägg

Grattis mamma!

av henham

Lets dance stod på kvällens program.
Annars har vi, som alla andra, storhandlat idag.
Efter att vi plockat in allt i frys, kyl och skåp så beställde vi varsin pizza som vi fick vänta på i 1 TIMMA OCH 10 MINUTER!!! Ååå, vad hungriga vi var sen. Efter 40 minuter ångrade jag mig och ville laga mat själv.

Idag fyller min älskade mamma år.

P6250866.JPG

Jag tycker det är så mysigt att fira familjemedlemmar, det är så självklart att ALLA uppmärksammar just födelsedagsbarnet med både uppmärksamhet, gåvor och annat. Det spelar ingen roll hur gammal man blir. Ärligt talat, visst blir vi alla glada över en sång och en god tårta?
Jag ska inte avslöja här vad hon kommer att få imorgon (hon läser alltid min blogg) men, jag är inte riktigt säker på att hon kommer att förstå syftet med gåvan. *spännande*.

 

Frågor och svar:

 

hej! jag undrar försökte du inte slå/försvara dig mot tyskan när hon anföll dig?
Sen undrar jag vad hon skrev i brevet som ni fick via er advokat eller fick ni det hem till er på posten?

Jag minns inte att jag försökte slå tillbaka el försvara mig.  Det jag minns, är att jag blev så rädd.

Vad som stod i brevet som kom till oss, är ingen jag egentligen vill fylla ut min blogg med. Men jag förstår att ni undrar. Brevet var riktat till min sambo och det var ett försök att få kontakt med honom igen. Det handlade om barnet som hon påstod sig hon fött.

har tyskan försökt få kontakt efter besöksförbudet?

Nej, tack och lov.

Hej Emma

Läser din bok om kvällarna. Jag känner igen det du skriver i boken om att ”varför gråter inte jag”. Jag har förlorat 3 av mina närmaste på mindre än 10 år, varav en dotter i magen i 9onde månaden. Dem två andra av självmord. Men jag grät inte, inte försen långt senare, när allt med begravningar och sådant var överstökat, i vissa fall flera veckor senare. Då kom sorgen och tårarna. Har stora svårigheter idag att ta mig i väg till minneslunderna för att det smärtar så. Min dotters minneslund har jag inte besökt på 3-4 år.
Men det är inget fel på ”oss” för olika personer reagerar olika, det finns lika många sätt att reagera som det finns människor på jorden.

Vad ska jag egentligen säga till dig, du har nog fått höra det mesta. Hur som helst har du inspirerat mig till att fortsätta se framåt och inte definera mig själv som ett trasigt offer, utan att jag faktiskt är en glad och social varelse. TACK för att du är du och att du inte är rädd att visa det. Keep up the good work.

Kram E

Det är klart att jag läste sin kommentar! :0) TACK! För den!
Jag är så ledsen för dina egna förluster. Jag blir glad av att höra att vi är fler som har förutsättningar att fortsätta leva efter en el fler tragedier.

Denna historia tycker jag är skrämmande lik din. Kan du känna igen dig i hennes fall?
Nu har hon blivit väckt och fått veta att hon har varit med om en olycka men mer får hon inte veta… Mitt hjärta går ut till henne och hennes familj.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8621787.ab

Men, herre gud! Denna nyhet har jag helt missat!
Jag vet inte om ”känna igen” är rätt ord. Men jag kan absolut tänka tillbaka på min egen situation och fantisera om vad hon känner nu och vad hon tyvärr måste uppleva.
Jag hoppas att hon har stor stötning runt omkring sig. Med det klarar man mer än man tror.

Jag skulle vilja vara där och stötta och hjälpa med det jag kan.

Nu har jag nästan läst ut din bok. Jag har en fråga. Min farmor är nästan blind och hon frågade mig om jag visste ifall din bok finns som talbok ? Jag vet att jag frågat förr, men har kanske missat svaret angående dokumentären: När himmelriket rasar ! Tack för en läsvärd bok som väcker många tankar och känslor.

Min bok kommer ut som tal och punktskriftsbok på biblioteken inom en snar framtid.
Ang dokumentären så håller jag fortfarande på att luska i det. Det är inte lätt någonstans att få tag på de ansvariga där på SVT. Jag lovar att återkomma när jag har ett svar.

Hej, jag såg att en liknande händelse som hände dig hände en tjej i Ekerö i januari, (misshandlad med hammare) vad tänker du om det?

Se mitt svar ovan.
Men, jag det är fruktansvärt att ett vanligt verktyg plötsligt kan bli ett så farligt vapen.
Jag lider med flickan, och med hennes familj. Jag hoppas att de har många människor runt omkring sig. O att de vet att jag gärna ställer upp om jag kan göra något.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB