Startsida / Inlägg

Svar

av henham

Jag har en fråga som rör en uppgift i din bok: du hade ju hår i handen när polisen/din sambo kom hem och hittade dig men som inte kunde bindas till tyskan. Vet du idag vems hår det var och har du funderat på hur det kom dit?

 Ja, jag har sett håret på bild. O enligt polisen (och mig själv) så överrensstämmer färgen med mitt eget hår. Men, de kan inte binda håret genom DNA varken till mig el någon annan i och med att rötterna inte finns med..
Nu är detta mina egna spekulationer. Men, jag antar att det är mitt eget avslagna hår.
Jag får en smäll mot huvudet, tar mig själv på huvudet med ena handen, och får då mitt avslitna hår i handen. Eftersom det är blodigt, så smetar det fast och fastnar därför i min egen hand.

lyssnade nyss på radion där du var med och jag undrar vart e Julia när du reser? Har din sambo henne hemma då är eller är dom med dig?Lite nyfiken bara:)….

 När jag är ute och reser så är jag oftast själv. Men ibland är min familj med mig.
När de inte finns med mig så har sambon Julia..
Det är tråkigt att vara utan dem. Men, jag ser mig själv fortfarande som trebarnsmamma. O tiden jag är ute på föreläsningar ser jag som Max och Saga tid. Om de skulle finnas i livet så skulle jag ju ägna en tredjedel till varje barn.

 Men sen har jag en fråga också. Är du inte rädd för att tyskan ska lyckas rymma och komma tillbaka? Och göra något nytt?
All lycka till dig. Kram

 Nej, jag tycker inte att det är vårt att oroa sig nu. Då missar jag ju att njuta av livet. Den dagen hon kommer ut, el lyckas rymma så får jag börja oroa mig då. Jag tänker inte göra det en minut tidigare. Jag tänker njuta av livet så länge jag kan.

 I förundersökningens förhör med dig under din skyddade tid säger du till polis att du tror att du blivit nerknuffad från trapporna till övervåningen.
Hur kommer det sig att du kunde tro det?

 Vi hade en trapp i hallen. Jag började minnas den, och kände obehag. Förmodligen för att jag sett den samtidigt som jag blivit misshandlad.
Det är den enda förklaringen jag har till det.

Kommer du till Vara eller Trollhättan(Västra götaland)?..vill sååå gärna ha en signerad bok å gå på din föreläsning:)…

 Jag skulle jättegärna vilja komma. Om jag får frågan så tackar jag ja.
Det går att boka mig på jangestigemma@gamil.com

Kolla
med kommunen, ABF el någon skola. De kan säkert anlita mig.

 Hej! Jag har en liten fråga, du skriver att din sambo egentligen skulle vara borta längre kvällen för olyckan. att han bara gick hem för att hämta en nyckel. Tror du att du med tanke på dina skador hade överlevt om han inte kommit hem tidigt

 Läkarna säger att det var tur att han om hem då, de tror inte jag hade överlevt annars. När sambon kom hem, så lyfte han upp mig i sittande läge. Det hjälpte till. Hade jag legat tills han enligt planerna skulle komma hem, så hade jag kanske förblött och då avlidit. Mina skador krävde snabbt agerande i och med blödningsrisken både invärtes och utvärtes.

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB