Startsida / Inlägg

svar

av henham

Jag önskar så att du hade kvar din gamla blogg… Den när Max o Saga levde. Hade vart kul o fått se hur era dagar såg ut osv…
Vad gjorde ni hela dagen, innan händelsen?

 Jag förstår vad du menar. Jag tycker själv det är härligt att läsa om hur vi hade det då. Tyvärr så finns den bara i pappersform nu.
Dagen det hände så var Max och Saga med sin bonuspappa på morgonen. Jag gick ut och gick en timma helt för mig själv. Det var underbart att göra det. Det var länge sen och inte en självklarhet för mig eftersom jag vart ensamstående mamma ett tag.
Vi åt lunch och sedan sov barnen middag en stund. Efter det så gick vi till öppna förskolan och lekte lite.
När det började närma sig eftermiddag/kväll gick vi hemåt för att förbereda kvällsmaten. På vägen hem lade jag på påskkort till släkt och vänner på brevlådan.
När vi kom hem tog jag nog fram Sagas dropp och började med maten. Sista minnet jag har av Max och Saga är att de sitter i soffan och tittar på bolibompa. (det var nicke nyfiken).
De sitter i samma soffa och det hörde inte till vanligheterna.

 Läste att tyskan bråkade i fängelset och att hon skulle begöra resning? vad menas? hur som helst så ljuger hon ju för sig själv och alla andra! Hoppas hon aldrig kommer där ifrån! Hoppas du har det bra med din nya familj du förtjänar det bästa kram på dig

 Hej och tack för dina fina ord till mig.

Jadu, vad det menas med att begära resning?
Jo, som jag förstått det är det när en av parterna vill att målet ska tas upp på nytt.
För att det ska göras så måste man komma med nya bevis tex en alternativ gärningsman/kvinna el bevisa felaktigheter i beviskedjan.
Det finns ingen alternativ gärningsman/kvinna. (eftersom jag såg henne där i min hall)
Och felaktigheter i beviskedjan har jag svårt att tro att det finns. Av vad jag hörde och såg, så var utredningen utmärkt genomförd.

 hej! jag undrar vart man kan se dokumentären *Ä När himmelriket rasar* som gick på svt 2 2010? sökt runt på nätet men hittar inte:/..missade denna nämligen:/..

 Tyvärr så verkar det inte som att den går att se igen. Jag har själv försökt att få tag på SVT för att fråga just detta. Det är många som vill se den igen. Men jag har misslyckats i mina kontaktförsök. Så fort jag får lite tid över så ska jag försöka ta kontakt med dem igen. För jag tycker absolut att ni ska få möjlighet att se den dokumentären.
Jag är gravid i den. Men döljer det :0)
Det var några som anande hur mitt tillstånd var. Men de flesta blev lurade.

 Hej Emma! Jag känner mig mer redo för att läsa din bok nu. Men jag skulle vilja köpa en bok utav dig så du kan skriva under den oxå 🙂 Vad kostar det allt som allt?

 Jag tar 200+frakt (45) för boken.
Så sammanlagt 245kr.
Maila mig på jangestigemma@gmail.com med adress så skickar jag boken så fort jag har pengarna på kontot.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB