Startsida / Inlägg

Lite svar och framtid

av henham

Jag tänkte svara på lite frågor som ni ställt här i bloggen. Det var länge sen jag gjorde det.
Tack snälla för att förslag på saker som jag kan fylla min blogg med.

Jo några har frågat hur jag känner ang resnings ansökan som lämnades in i början av året.
Jag skrev ett inlägg om det innan jag hann läsa er fråga om det. Om ni känner att ni iaf inte fått svar på er fråga, så ställ gärna den en gång till och på ett mer konkret sätt så ska jag försöka svara på gott jag kan.

Sen var det en läsare som undrade om jag hade någon annan blogg från innan händelsen som de kunde gå in och läsa i. O svaret på det är tyvärr -Nej, min blogg stängdes av mina anhöriga i och med händelsen. Den finns endast kvar i förundersökningen och sen har jag några inlägg sparade här på datorn. Jag ska lägga ut dom någon gång så att ni får läsa. Det känns som att jag måste sätta in dem i ett sammanhang för att ni ska förstå vad jag skriver om där :0)

Det skulle vara intressant att få veta vad du har gjort/hur du har haft det på sista tiden då du varit sjukskriven. Och även vilken hjälp du har fått/kommer att få. Hur ser 2012 ut för dig? Ny bok, jobb, plugg, bebis eller kommer du bara ta en dag i taget och se vad som händer?

Om vi börjar med hjälpen jag får: Jag går på samtalshjälp en gång i veckan till en psykolog. jag blev skickad dit för att han behärskade en speciell metod. Vi har inte startat med den metoden än (jag har vart där ca 5 gånger) just nu pratar vi och lär känna varandra. Det känns bra, varje gång jag åker dit så känner jag att jag göra något för min egen skull som att jag gör en utflykt alldeles för mig själv både fyskiskt och psykiskt.
Vi ska fortsätta träffas i framtiden och jag tror att det behövs under en välsigt lång tid.

Annars är år 2012 ett väldigt öppet år. Jag vet att jag kommer att ha sommarjobb från och med maj-augusti.
Vi vill ha syskon till Julia, men om det blir nu el om ett el flera år vet vi inte än.
Jag kommer att vara ute och föreläsa så mycket jag bara kan och är tillfrågad. (om intresse finns är min mail jangestigemma@gmail.com)
Min bok säljer fortfarande både i bokhandeln och av mig privat.
O förresten ang skolan så är jag färdig undersköterska/barnsköterska. Det känns så otroligt bra.
Tack vare min underbara lärare så fixade vi de där sista uppgifterna lätt, och nu är jag äntligen klar. Många frågar mig om jag tänkt att plugga till sjuksköterska/barnmorska nu. O NEJ, jag är så trött på skolbänken nu, jag vill njuta i mina nya kunskaper och jag trivs jättebra med mitt nya yrke som det är nu. Jag kanske sätter mig i skolbänken i framtiden, men en sak är säker, det blir INTE i år.
Jag kommer att de det här året som det kommer, njuta av Julia som blir 2 år snart, och ta tillvara på de runt omkring mig och min egen hälsa. Målet är ju att snart gå ut på arbetsmarknaden 100% igen, men, jag ska ta det lungt och ta ett steg i taget så jag inte hamnar i ”hålet” igen.

 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB