Startsida / Inlägg

Stolt mamma

av henham

jag skrev detta inlägg igår. Men jag kunde inte publicera det då eftersom aftonbladet jobbade med sin plustjänst.
Jag ger er texten nu istället under tiden jag sitter och väntar på att Julia ska vakna så att vi kan gå till förskolan.

—————————————————————————————————————

Känner mig som världens stoltaste mamma. Lämnade plutt på dagis. Samtidigt lämnades en nyinskolad tjej som blev ledsen när hennes pappa skulle gå. Pedagogen var (av förklarliga skäl) tvungen att ägna sig helt åt den förtvivlade tjejen.
Jag var precis klar med Julia och skulle egentligen gå. Men jag tvekade, borde jag kanske stanna en stund? Men då blir Julia orolig eftersom hon är van vid rutinen att vi klär av, pussar och kramar och sedan vinkar i fönstret. Så jag bad om en puss och en kram. Sen sprang hon till fönstret och tittade på mig som om ”men, ska du gå snart el?”? Jag fattade vinken och gick utanför dörren och ställde mig och vinkade. Hon vinkade glatt tillbaka, hon stod där helt själv, varken barn el pedagog var tillsammans med henne för tillfället och hon klarade det alldeles själv :0)
Vi känner oss så trygga med förskolan vi blev tilldelade. Pedagogerna är fantastiska och har fått både oss och Julia att känna oss så otroligt trygga.

————————————————————————————————————–

Eftersom detta inlägg är skrivet igår så kan jag berätta hur det hade gått också. Sambon var och hämtade henne vid lunch. Allt hade gått jättebra tills de skulle ut. Hon blir snabbt kall, det spelar ingen roll hur mycket kläder hon har på sig. Så hon var trött, hungrig, kall och ledsen när han hämtade. När de kom hem så bäddade vi ned henne i soffan med en varm filt, och när hon fått upp värmen och setat och bara tagit det lugnt ett tag så började hon busa igen.

Pedagogerna är underbara på det här med, Så fort hon böjar bli ledsen så går de in med henne. ( denna gång hann de inte, då sambo kom lite tidigare) jag förstår inte att det kan ta sig tid med det eftersom de har fler barn där. Men avdelningarna verkar hjälpas åt jättebra. Så tydligen funkar det. Julia tycker om att vara ute hemma, men av någon anledning så har hon inte vart så förtjust av att vara ute på dagis.
Vi har sån tur som har så bra, flexibla och kompetent personal på henne förskola.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB