Startsida / Inlägg

Bus

av henham

Här hemma mår vi okej. Men, magsjukan ser ut att hålla fast i oss ett tag till. Jag klarade mig med att ”bara! spy i ca 12 timmar. Nu är jag på bättringsvägen, o det tar ju sin lilla tid att få krafterna tillbaka för oss alla tre.
Men, en sak måste jag säga, magsjuka är ingenting mot det graviditetsillamåendet jag haft innan.

Ett nytt bus har hänt här hemma. Jag vill tro att det är någon av mina små änglar som vart här och busat med oss.
Min sambo gick förbi en lykta där vi tänder ett ljus för Max och Saga ibland. Han lade märke till att luckan stod öppen till den, och frågade om jag tänt ljuset nyss. Men, nej, jag hade varken tänt ljuset el på något annat sätt gjort något med lyktan och den står alldeles för högt upp för att Julia skulle kunna röra den. När vi konstaterat att ingen av oss rört den, sade vi inget mer, vi tittade bara på varandra och log. Jag förstod båda två vad den andra tänkte…. tänkt om… tänk om Max el Saga vart här och hälsat på oss.

 

Lite frågor och svar:

 

Jag är så glad över att du mår bättre igen!! Men ta det lungt och känn efter hur du mår ibland och hur mycket du orkar med!
Jag är lite nyfiken på om Julia kommer att få syskon i framtiden?? Jag vet att du har skrivit att du mår väldigt dåligt under graviditeten men finns planerna ändå??

Ja, vi vill absolut ge Julia syskon. Men, frågan är bara när. Som sagt så mår jag jättedåligt när jag är gravid och det kräver att jag ligger med dropp under minst halva tiden. Jag vet inte om jag är redo att vara utan Julia så länge, och jag vet inte om ett syskon är mer värt för henne. Jag är MEST övertygad om att jag vill ge Julia syskon, men när är det då bäst tid? Det blir nog aldrig rätt tid, så det kanske får bli när det blir istället :0) 

En sak som jag har undrat, är max och saga döpta eller inte annars Julia?

Ja, alla mina barn är döpta. När vi funderade över att döpa Julia ställde jag mig frågan om jag verkligen ville det. Även om jag inte är troende så ställde jag mig frågade till att Gud ska skydda barnen genom dopet. Vart fanns gud då den 17.e Mars om han nu, enligt vissa, finns?
Jag var inte troende då, och jag är absolut inte troende nu heller. Men, jag valde iaf att döpa Julia pga att jag tycker att det är en fin ceremoni, och jag sade precis vad jag tänkte om det till vår präst. Hon förstod mig, och sedan behövde vi inte beröra ämnet mer än att bara njuta av Julias stora dag. 

(Ang obduktionsbilderna)
Så hemsk,att det ens kan få vara så.Styrkekramar Går det inte få bort det på någe sett ?

Nej, eftersom bilderna en gång hamnat på nätet så går de sedan inte att få bort tyvärr. Men, som en läsare sade här så är det ju så numera att fler bilder faktiskt BLIR sekretessbelagda numera än som det såg ut förut. Synd bara att det ska behöva hända något sånt här innan en sån regel kommer till.

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB