Startsida / Inlägg

Det händer grejer på Sjöhistoriska!

av Axwell

Nu är det bara 3 dagar kvar till den stora giget och jag har sett bilder från Sjöhistoriska. Att få se ett gig växa fram är en av de absoluta höjdpunkterna…alla delar av uppbyggnaden och det som förväntas av mig.
wtp site build

Idag tänkte jag bjuda på en låt från en tävling vi gjorde med Disney som gick ut på att remixa ROAR som jag och Sebastian Ingrosso gjort till Monsters Inc 2. Det var en stor ära få jobba med Disney och Pixar. När vi hälsade på deras camp i San Fran fick vi kolla in en massa hemliga rum och animeringskammare. Det är en helt annan värld! Alla som jobbade där var så softa och Tom, som ansvarar för all musik, har jobbat där i tre år nu och har nästan blivit till en av karaktärerna i filmen. Hans sätt att beskriva processen var som att lyssna på en fantastisk historia.

Vi fick in en hel del riktigt bra remixer, många hade verkligen tänkt ”out of the box”. Men alla tävlingar har bara EN vinnare och vår heter J Tarin. Vi älskade resultatet och funderar nu på vad mer vi kan göra tillsammans. Lyssna på remixen här:

https://beta.indabamusic.com/opportunities/monster-university-roar-remix-contest/submissions/a67e1504-d61b-11e2-a209-12313d026137
ROAR-SingleArt-noback

Vinnaren i gårdagens biljettävling heter Sebastian Thempler.  Du kommer bli kontaktad av mitt team gällande biljetterna till lördag. Vi ses där!

Jag har dessutom sett till att mina vänner på UBER kommer ta er till giget på lördag. Mer om UBER, som är en ny biltjänst i Sverige, biljett- och Ibizatävling längre ner. Nedräkningen fortsätter och imorgon blir det fler nyheter från Sjöhistoriska.

ax_signature_noheart

Fortsätt tävla om VIP-biljetter till ”Where’s The Party?”. Svara på frågan och tweeta ditt svar med hashtagen #AXWELLSTOCKHOLM

– Vad heter bandet jag gjort en ny remix till och som är signade till Oxyd Records?

Åk till Where’s The Party? med Uber & Axwell

UberAxwell

Mitt samarbete med Uber gör att ni kan åka till WTP med klass på lördag.
Använd koden ”WheresAxwell” när du gör din bokning. Alla nya användare får 200 kr rabatt på sin första resa med Uber (gäller i 30 dagar) när man uppger promokoden och om du dessutom bokar mellan 15-17  kan en extrapassagerare sitta i bilen. Jag kommer nämligen sitta i en av bilarna på väg till Sjöhistoriska. En vinnare + vän får då VIP-backstagepass, merch och såklart en bil full av det bästa låtarna.

Kolla in Uber här:
iPhone app: https://itunes.apple.com/se/app/uber/id368677368?mt=8
Android Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubercab
Glöm inte att använda koden ”WheresAxwell”.

Och glöm inte att tävla om det stora priset. En resa till Ibiza och avslutningsfesten den 11 september på min & Sebastian Ingrossos klubb Departures. Don Diablo och John Martin kommer också.
Klicka här för att tävla
Surfar du via mobilen klickar du här

Departures6 B2B 4 Departures2-1 departures_press 34
  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB