Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Morning, söta ni.

av Annika Marklund

Bild 19.jpg

Bild 20.jpg

Här kommer en trött godmorgon-hälsning från Aftonbladets Söndagsredaktion:

Godmorgon.

Jag är alldeles hysteriskt trött. Krönikan ville inte bli klar i natt, tog alldeles för många timmar i anspråk. Allt jag skrev blev skrattretande pretentiöst, och när jag skalade bort allt som var överdrivet sentimentalt… blev det inte många ord kvar.

Så jag skrev om, skrev om och skrev om. Till slut blev den fin. Fortfarande sentimental, javisst, men på ett sätt jag kan leva med. Den kommer i Sofis mode nästa vecka. Då får vi se om ni tycker om den.

Jag hoppas det.

Vad har ni för planer för dagen?

Själv ska jag skriva ut några timmar intervjuband (suck), prata i radio om Charlotte Roches Våtmarker” och ringa och gratulera min älskade bror på nittonårsdagen. Grattis, Axel!

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB