Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Kyla.

av Annika Marklund

Inatt ockuperade syster badrummet ända tills jag somnade, fullt påklädd och sminkad och med oborstade tänder. Således vaknade jag nu, åtta timmar senare, fullt påklädd och sminkad och med ännu mer oborstade tänder.

Därför ska jag nu ta en lååång dusch och borsta tänderna tills nattens alla vidriga smaker försvinner. Sedan ska jag äta en bagel och börja läsa en ny bok. Så enkel är min morgon.

Jag drömde att jag och kronprinsessan Victoria var bästa vänner. Sådana vänner som går på toaletten tillsammans och allt. Vi hade känt varandra sedan dagis. Men jag har en obehaglig känsla nu, av att jag ljög för henne, utnyttjade henne. Det kan väl inte stämma? Jag är inte sådan, vill inte vara sådan.

Det är kallt här. Kallare än jag trodde var möjligt i Los Angeles i oktober. Tolv grader. Eftersom huset inte är isolerat är det också tolv grader här i mitt rum. Jag sitter insvept i filtar och koftor och huttrar.

Duschen var det.

 • Tjänstgörande redaktör: Elle Kari Karlsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB