Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Run, Forrest!

av Annika Marklund

rskor1.jpg

rskor2.jpg

I fredags fick jag en tidig julklapp av mig själv. Eller, man kan faktiskt säga att jag fick två. Både en höger- och en vänstersko. Utprovade och provsprungna på Löplabbet, komplett med hålfotsinlägg för mina stackars klena fötter. Sjuttonhundra gick hela kalaset på. Det sved till ordentligt, men det fick det vara värt. Särskilt med tanke på att jag köpte mina förra, nu ganska utslitna, löparskor på Stadiums mellandagsrea för fyrahundra kronor. I tvåan på gymnasiet.

Åh. Kolla på dem! Ser nu hur sköna de är? Jag går omkring med dem hemma också. Just nu: trosor, behå, handduk runt håret och löpardojor. Det är vad jag kallar en dagens outfit.

Hittills är en och en halv av dagens tre texter skrivna. Det bådar gott. Hyfsat gott, åtminstone.

Nu sätter jag igång och jobbat igen, och önskar er en alldeles underbar Luciasöndag.

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB