Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Mitt 2009: April.

av Annika Marklund

a1.jpg

a5.jpg

a4.jpg

a2.jpg

a6.jpg

a3.jpg

Bild 2.png

Bild721.jpg

Bild739.jpg

a8.jpg

a7.jpg

a9.jpg

a20.jpg

a13.jpg

a24.jpg

a25.jpg

a10.jpg

a16.jpg

a18.jpg

a17.jpg

a15.jpg

finafina.jpg

a21.jpg

a11.jpg

a23.jpg

a19.jpg

a12.jpg

Bild822.jpg

a14.jpg

Våren kom till Stockholm. Och jag var sjuk, förstås.
Jag vårstädade och påskpyntade och vi drog igång skrivkollektivet i Berlin. Jag och kärleken åkte dit för att styra upp allt och möttes av sommar. Vi skurade väldigt många golv, skruvade ihop väldigt många möbler, åkte u-bahn fram och tillbaka mellan väldigt många olika IKEA-butiker och åt väldigt många bagels i solen.
Så snart vi landat i Stockholm igen drog jag vidare till mormor och morfar i Pålmark utanför Piteå. Där var det vinter.
Jag kramades med kusinerna och små och stora vänner, med och utan päls. Fast mest pysslade jag med min deklaration. Mormor kan allt om siffror och moms och avdrag, alltså allt jag inte kan någonting alls om. Perfekt. Katterna var som synes inte särskilt imponerade av hur jag skött min bokföring, men mormor var nöjd.
På nätterna skrev jag på min bok. Det var sista gången. (Den fjärde maj skulle jag börja jobba, och då skulle boken läggas på is. Där ligger den ännu. Så hånfullt nästan färdig. Väntar på att jag ska bli frisk nog att sätta igång igen.)
Just det. Jag köpte en spikmatta också.

——————————————————————————————–

Läs om resten av året:
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jennifer Laxén, Tobias Sahlén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB