Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Mitt 2009: Augusti.

av Annika Marklund

Jag har en känsla av att mina små månadssammanfattningar är helt ointressanta för er som läser.
Men igår kväll sa min kärlek: när jag såg bilderna på din blogg, de från i somras, då tänkte jag att ”jo, det var riktigt fint, ändå”.
Och då kände jag att de är värda något, trots allt.

gif maker

au2.jpg

au6.jpg

au5.jpg

au8.jpg

au10.jpg

au3.jpg

au7.jpg

au4.jpg

au13.jpg

au1.jpg

au9.jpg

au15.jpg

au16.jpg

au12.jpg

au11.jpg

au17.jpg

au19.jpg

au22.jpg

au21.jpg

Augusti var månaden då mitt huvud gick sönder och allt förändrades. (På bilden i spegeln har all medicin de pumpat i mig börjat verka, och jag upplever att det är heeelt hysteeeeriskt roligt att jag blivit inlagd.)

Men då hade ju nästan hela månaden gått. Innan dess hann jag med att dricka öl i solen, äta kräftor, spela Rock Band, gå på bokreleasefest med Fanny, baka chokladbollar och jobba alldeles, alldeles för mycket.

Dessutom åkte vi lååångt ut på landet och tittade på ett hus med spegelblankt vatten och näckrosor en meter ifrån köksfönstret, en gigantisk och oerhört misskött gård som kändes som vårt drömhus men inte var det. När vi varit där tre gånger tvingades vi inse att vi inte var rätt för varandra, vi och Arken. Och en månad senare hittade vi huset som både var drömmen och skulle bli verklighet.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB