Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Schnyggo.

av Annika Marklund

500x_tara_lynn11.jpg

Whoa! HOT!

Franska ELLE har, för en gångs skull, den goda smaken att använda sig av en modell som inte får mig att må illa. Hon är lika gammal som jag, vilket är härligt bara det – och jag kan se på bilderna och tänka ”schnyyyggt” utan att oroa mig för vare sig att hon 1) är ett barn som utnyttjas och exploateras av en omänsklig bransch, eller 2) håller på att svälta ihjäl.

(Att hon sen får mig att känna mig lite sunkig, det kan jag verkligen leva med.)

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Joel Holmgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB