Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Inspelning.

av Annika Marklund

Min vän Sofie är designer. Hon har ett klädmärke som heter Sofifi, och istället för att ha modevisning för sina kläder bestämde hon sig för att spela in en kortfilm för att visa upp sin nya kollektion.

Eftersom hon gör sina provkollektioner efter sina egna mått, och hon och jag har samma storlek, brukar hon be mig att ställa upp och visa hennes kläder.

Jag gillar både Sofie och de kläder hon skapar, så när jag hinner och orkar säger jag ja. Det har till exempel kunnat se ut såhär:

22356_223927977275_195163477275_3012995_95214_n.jpg

sofifi.jpg

sofifi2.jpg

sofifishow2.jpg

sofishow1.jpg

Och nu i veckan spelade vi alltså in kortfilmen, med kläder från Sofis nya kollektion. Regissören och hans team var ett gäng förvirrade killar från Schweiz, och jag har ingen aning om ifall de visste vad de höll på med. Men jag hoppas, förstås.

Jag förstår om ni är trötta på mina töntiga Hipstamatic-bilder, men ni kanske står ut ett litet tag till?

s1.jpg

Halvsminkad.

IMG_0849.JPG

Prylar.

IMG_0853.JPG

Linda målar.

IMG_0867.JPG

Linda som sminkade ville inte vara med på bild. Det tyckte jag var fånigt…

IMG_0868.JPG

…så jag tjatade tills hon gav upp.

IMG_1006.JPG

Bling, bling!


IMG_0866.JPG

Ignacio är den som bär ansvaret för att Ellinors tillfälliga blondhet. (Egentligen är hon såhär rödhårig.)

IMG_0985.JPG

IMG_0930.JPG

IMG_0936.JPG

Linda och Elli med bomull i håret.

IMG_0878.JPG

Helen spelade snygg mamma och fotograferas här av kostymör-Elsa. Som, bara så att ni vet, är en av de vackraste människor jag någonsin träffat. Kanske lite svårt för er att se, eftersom hon gömmer sig bakom en kamera. Men vi säger att det är för att hon är sådär häftigt mystisk. Okej?

IMG_0970.JPG

-6.jpg

Ellinor låtsasröker i rökmaskinsrök. Rökrökrök.

IMG_0891.JPG

IMG_0980.JPG

Igna är söt och jag är clownsminkad. Men det skulle vara så. Faktiskt.

IMG_0976.JPG

IMG_0917.JPG

Morgonen mellan inspelningsdag ett och två. I mammas säng.

 

Ja, det var det. Ni får förstås se resultatet när schweizarna klippt och grejat klart med filmen. Åtminstone om jag inte tycker att jag är för pinsam.

(Jag kan liksom antingen försöka skådespela eller också försöka vara snygg. Nu var det tänkt att jag skulle klara både och, så jag lyckades istället inte särskilt bra med något av det. Å andra sidan lät regin ungefär såhär: ”First you look here, then you look to the light, then look down on your hand.” ”Okej, should I typ, eh… feel any special way?” ”Hmm. Not really.”)

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Lucas Klarén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB