Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

På bussen mot Flen

av Annika Marklund
IMG_3241.jpg

På bussen mot Flen. Lyssnar på Melissa Horns ”Hanna” och tänker på det där jag drömde inatt. Vaknade med gråtklump i halsen och tryck över bröstet. Men så låg han där bredvid mig i sängen och var alldeles varm och sömnförvirrad, och då kändes allt bra igen. De kan säga vad som helst till mig, de kan dra åt helvete, tänkte jag. De kommer inte åt mig. Jag är trygg här. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB