Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Ännu en dag.

av Annika Marklund

Jag får ofta underliga kommentarer från någon som kallar sig ”Körkort”. Som ena dagen ger mig tips på hur jag ska plugga körkortsteori, nästa önskar mig lycka till med uppkörningen.

Och det är inte det att jag är otacksam, nej, jag blir jätteglad över både tips och lyckönskningar. Men alltså, Körkort – jag har körkort. Jag klarade min uppkörning den nionde juni och sedan en månad tillbaka kör jag omkring i en blå Volvo som är min och Ronnies. Den heter WOU och imorgon ska den in på service i Södertälje.

Idag har jag planterat om blommor, ätit finlunch i Gnesta, storhandlat, tvättat, promenerat, beställt ett väldigt rymligt minneskort till min nya kamera som kommer i veckan och gått igenom min garderob. Gott så. Synd bara att jag ska ha skrivit en artikel, lagat laxkotletter med färskpotatis och hollandaisesås, ätit laxkotletterna, vikt all tvätt, bäddat rent i gästrummet och, tja, städat hela huset innan jag kan gå och lägga mig. Det känns liksom inte riktigt som att det finns tillräckligt antal timmar kvar på dygnet för att den ekvationen ska gå ihop.

Dags att sätta igång, med andra ord.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB