Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Bloggtipsa mig!

av Annika Marklund
-4.png -2.png -4.png

Som ni kanske vet så skriver jag för Sofis mode varje vecka ett porträtt av en bloggare någonstans i världen. Det är väldigt roligt och ofta ganska svårt – jag försöker alltid att berätta något, och det är inte helt enkelt att göra med så få ord. (Jag är nog mer typen som gillar att breee uuuut miiiig över tio sidor eller så när jag skriver.)

I alla fall! En stor del av jobbet är förstås att leta upp de här bloggarna. Visserligen en kul del, men jag skulle verkligen inte tacka nej till lite hjälp. Så: läser du en blogg skriven av en tjej eller kille någonstans i världen (utanför Sverige) som du tycker skulle passa i ett av mina bloggporträtt, hör av dig! Du kan antingen tipsa här i kommentarsfältet eller maila mig på annika.marklund@aftonbladet.se.

Bloggen behöver inte handla om mode, men det underlättar helt klart, eftersom vi behöver ett gäng fina bilder att illustrera porträttet med.

Självklart kan ni också komma med förslag på spännande platser, yrken eller annat ni skulle vilja läsa mer om – jag lovar att leta extra noga efter era önskemål.

TACK!

———————————————————————————————————-

Jag kanske borde förtydliga: Bloggporträtten handlar alltså inte om en blogg, utan om en person som också också har en blogg. Det är personen i fråga som porträtteras, alltså funkar inte renodlade shoppingbloggar eller andra som inte alls handlar om bloggaren själv.

Jag kommer möjligen att skriva även om svenska bloggare i framtiden, men just nu är det bara utländska som gäller.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Vilma Stockvall & Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB