Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Ordning och reda.

av Annika Marklund

Tänk vad fint det skulle vara om jag skaffade mig lite självdisciplin. Om jag faktiskt kunde sprida ut mina jobbtexter över veckans dagar, istället för att behöva sitta med andan i halsen söndag, måndag och tisdag och be till högre makter att jag ska hinna färdigt i tid.

På något sätt blir ju alltid alla texter klara innan deadline. Men ibland är det sannerligen på det berömda håret.

Det får bli ett slags… nyårstidslöfte. Bättre framförhållning, mindre helt onödig stress.

Åh, vet ni! Medan jag sitter och skriver det här ramlade det ner ett mail i min inkorg där min fantastiska redaktör Annica skriver: ”Men du är ju ett under av ordning! Du lämnar alltid när du ska, har koll på detaljerna, lämnar färdiga paket där allt som ska vara med också är med.”

Helt klart den finaste komplimang jag fått på länge, länge. Jag tänker alltid på mig själv som så himla strulig, och jag vill verkligen inte vara sådan. Men så som Annica beskriver mig, sådan vill jag vara. Känns som en bra början på mitt nya, mer ordnade (arbets)liv!


 • Tjänstgörande redaktör: Elin Wieslander, Ellinor Brenning, Tobias Johannesson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB