Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

How’s school?

av Annika Marklund

Hemma i huset igen efter två dagar i Stockholm.

Det har varit bra dagar. Jag har fått träffa min allra bästa vän och andra fina vänner, ätit god mat, köpt en tjusig tröja och ännu tjusigare väska på H&M i Globengallerian, kommit på några hyfsade idéer… ja, det är väl det. Men oj vad skönt det är att umgås med andra än bara varandra ibland (även om vi gör det tillsammans). Få in lite nya tankar och perspektiv. Då börjar det hända något i skallen.

Nu har ni väl börjat skolan, alla ni som pluggar? Det känns lite konstigt att det är höst och jag inte har en enda lektion eller föreläsning att se fram emot. Visst, jag har inte pluggat på två år, men innan dess gick jag ju ändå i skolan i sisådär… sexton, sjutton år. Så det tar kanske lite tid att vänja sig vid att hösten inte betyder att någonting sätter igång eller förändras.

Vad ska ni plugga i höst? Om klassen är ny – hur verkar den? Lärarna då? Snälla, berätta. Jag är nyfiken!

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB