Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Barbro i kol.

av Annika Marklund
barbro teckning liten.jpg

Jag ritar ganska mycket nu. Ritar och läser. Märker att jag blir mer rastlös när jag läser, om jag ritar så ser jag ju liksom ett resultat. Tyvärr känns mina teckningar mycket mer levande på papper än när jag scannar in dem – det är som om alla skuggor och nyanser försvinner eller bleknar. Funderar på att försöka fotografera dem istället, se om det blir bättre. Men då känns det ju så himla onödigt att ha en scanner.

Flickan på bilden är vackra Barbro Andersen som jag skrev bloggporträtt om för några månader sedan. En alldeles, alldeles fantastiskt rolig och fin tjej. Och eftersom hon ser ut lite som en Disneyprinsessa var hon väldigt lätt att rita/teckna/vad man nu kallar det. Bilden jag kikade på medan jag ritade var den här:

5491_112736561492_555601492_2609704_5775287_n.jpg

Nu ska jag försvöka göra lite nytta. Och ikväll kanske jag orkar gå på bio.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Frida Westergård
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB