Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Så vackert.

av Annika Marklund
utsikten.jpg

(Ni kanske är trötta på min utsikt vid det här laget. Tro mig – det är inte jag.)

Jag packar för fullt. Tvättar, fixar alla last-minute-grejer jag borde varit klar med för länge sedan, skriver nästa bloggporträtt och önskar att jag fått tillbringa hela dagen utomhus i stället. Det här måste varit årets vackraste dag. (Fast så känner jag ofta här ute, jag antar att det är ett tecken på att jag trivs.) 

Och tidigt, tidigt imorgon åker jag till Los Angeles.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB