Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Your new favorite blogs.

av Annika Marklund

När ni läser det här är jag i Thailand, utan särskilt mycket nät och utan att jobba ett endaste dugg. För er som gömmer er från snön och kylan inomhus har jag gjort en liten blogg-guide – eller nej, okej, jag har bara lagt upp och länkat alla de trettioen (fler? Färre? Jag är värdelös på att räkna) bloggporträtt jag skrev för Sofis mode i år. Men ändå.

Vi börjar i våras och går framåt! (Klicka på bilderna så kommer ni till bloggen.)

constance victoria.jpg megan.jpg jing qi.png sideara.jpg veronica.png rachel marie.png

(Rachel-Marie och hennes Gareth är lika fånigt nykära som i våras – och i förra veckan förlovade de sig!)

ioana.png

(Fina, fina Ioana. En av de få bloggar jag alltid kollar. Underbar människa med en dramatisk historia i bagaget, lika stark och klok som vacker.)

aimee.png kerti.png barbro.png

(Barbro är verkligen en av de bekantskaper jag fått äran att göra genom bloggporträtten som jag värdesätter allra mest. Ruskigt smart och hysteriskt rolig människa. Det var henne jag försökte teckna av här.)

sonia eryka.png

(Det här klippet är fortfarande bland det absolut sötaste jag någonsin sett. Hon är så vansinnigt ljuvlig!)

iris.png

(”Gravemaker” måste ju vara världens ballaste efternamn.)

sarah lynn.png

(Sarah Lynn går verkligen på Show Choir i skolan. Show Choir! SOM I GLEE! Vaddå avundsjuk. Jag? Va? Hrrmmpff.)

nadia.png leslie.png erika.png romina.png katrina.png kaitlin.png

(Kan inte riktigt komma över hur lik Kaitlin är Jodie Foster… Kan också nämna att det tog mig ett riktigt bra tag innan jag fattade att hon faktiskt heter Isabella i efternamn. Jag bara… eh… vi behöver liksom veta ditt efternamn till artikeln, på riktigt, och hon bara ”eh, ja, Kaitlin Isabella heter jag”. ”Jo, men alltså, i efternamn!” Stackarn var tvungen att skriva att hennes pappa heter Thomas Isabella och hennes bror Sean Isabella innan poletten trillade ner. Pinsamt.)

jasmine.png

(Jag var heeeelt tagen av Jasmine när jag skrev om henne. Hon är så sjukt cool. En sådan tjej jag önskar att jag fått skriva tio sidor om istället för en enda liten futtig.)

olivia.png

(När jag precis upptäckt hur mycket jag tycker om att teckna gjorde jag ett försök att rita ett porträtt av Olivia. Det gick inte alls. Hon såg bara ut som en urvacker seriefigur och inte som en människa hur mycket jag än suddade och gjorde om. Jag har en känsla av att det borde tas som en komplimang.)

zanita.png kasia.png coury.png

(Musiktips: Underbara Coury och hennes man Gabe spelade tillsammans i indierockbandet Castledoor som jag tycker är ungefär hur bra som helst.)

cheyser.png

(Jag kan säga att ingen blivit så otroligt glad över att vara med i Sofis mode som Cheyser. Kände mig verkligen som jultomten. Alldeles bedårande.)

rebecca.png

(Och så har vissa mage att påstå att modebloggare inte är intelligenta. Då har de inte läst Rebeccas blogg. Oj vad jag önskar att vi vore vänner, hon och jag.)

laura.png bobby.png

(Årets första – och enda – manliga bloggare att porträtteras blev Bobby. Jag kan säga som så att jag inte kunde valt en bättre kille till den ”oerhörda äran” – Bobbys ord, inte mina, jag lovar! Han är så förbannat rar och fin, också en sådan person jag inte kände att jag kunde göra rättvisa med så få tecken.)

kryz.png kelli.png aurélia.png


 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB