Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Linsgnäll.

av Annika Marklund

Okej. Hörrni. Igår fick jag linser hos optikern som jag ska ”provköra” i en vecka. (Har aldrig någonsin haft linser förut.) Så imorse satte jag i dem innan jag åkte hem från Stockholm (tog tre timmar, tack SL), och… alltså… jag ser rätt bra på vänsterögat, till och med riktigt bra, men på högerögat är det bara sudd. Jag har blinkat tretton miljarder gånger, väntat i ett par timmar, tagit ut och satt i den igen, testat en ny lins, med exakt samma resultat.

Min optiker sa att jag skulle försöka ha dem så mycket som möjligt den här veckan, och sen säga till honom när vi ses på måndag vad som varit bra och dåligt och svårt med dem. Men jag förstår inte riktigt hur jag ska kunna ha dem varje dag. Liksom, ”jo, det var kul att kunna se med vänsterögat, men eftersom jag inte kan sitta och blunda med ett öga så kunde jag inte jobba”. Det går inte. Ju. Så nu har jag fått ta ur linserna och sitter med nya glasögonen istället för att kunna se vad som står på datorskärmen.

Nej, jag förväntar mig inga briljanta tips och råd. Ville bara klaga lite. Ikväll ska jag höra med svärfar vad tusan jag ska göra.

Annars… tja. Det är nästan mörkt utanför fönstren. Är irriterad på mig själv för att jag inte lyckades ta mig ut på promenad idag heller. Har massor att skriva men orkar inte riktigt. Kanske borde se ett avsnitt Glee istället. Jomen så gör vi.

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Lisa Andersson och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB