Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Faran avblåst.

av Annika Marklund

GREAT NEWS! Min hjärna fungerar fortfarande! Efter att ha stirrat in i ett tomt Worddokument i två dagar är min Sofis mode-krönika plötsligt skriven och klar. Det innebär att två av veckans tre texter är färdiga, I’m still on track och kommer förhoppningsvis inte att behöva börja sälja webcamsex för att betala räkningarna den här månaden heller.

(Man kanske inte tjänar så mycket på webcamsex nu när det finns så mycket gratis porr på nätet? Jag känner att jag har lite dålig koll. Skönt att jag slipper ta reda på det.)

Ett annat alternativ hade förstås varit att lägga till ”snöskottning” i min enskilda firmas verksamhetsbeskrivning. Jag gör ju ändå inte särskilt mycket annat än att skotta snö. Skulle väl lika gärna kunna skotta andras tomter också.

Men! Som sagt. Falskt alarm. Jag är på banan och nu ska jag klä på mig riktiga kläder för att fira. (Idag skottade jag snö i blommiga pyjamasbyxor. Vi snöskottaramatörer har inte så strikt dresscode.)

 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB