Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Karla med snygghåret.

av Annika Marklund
-2.jpg

Den här veckans bloggporträtt handlar om Karla. Hon driver en blogg som verkar vara helt galet populär bland unga fashion-amerikanskor. Jag brukar hålla mig borta från bloggare med så många besökare – det brukar helt enkelt vara slöseri med tid. Det är klart, har man varit med i en massa features förut känns det förstås inte lika viktigt och smickrande att bli intervjuad av mig som om det är allra första gången, och svaren blir därefter.

(Ni skulle bara veta hur många av mina bloggare som kallat att vara med i Sofis mode för det största som hänt dem, och annat lika tokigt och sanslöst rart. Då känner jag mig som jultomten, minst!)

I alla fall – jag ville ändå prata med Karla, eftersom jag kikat in på hennes blogg i flera års tid och tycker att hon verkar härlig. Hon ville gärna vara med, men när det var dags för intervju var hon inte så sugen på att prata om sig själv. Jag förklarar för alla jag kontaktar att det här är en personlig intervju, att den inte handlar främst om deras stil utan om dem som personer, men när det väl gäller är det ändå vissa som blir obekväma (eller som bara känner att de har bättre saker för sig). I vanliga fall tackar jag då för mig och går vidare till nästa, mer intresserade bloggare istället – jag vill verkligen inte att någon ska känna sig tvingad att svara på personliga frågor. Men! I ett av sina svar nämnde Karla att hon varit med i en ”girl group” under ett par år i tonåren. Det tyckte jag var ungefär hur roligt och spännande som helst, så jag satte igång att googla, kolla youtube-klipp, läsa intervjuer och bombardera stackars Karla med frågor om hennes tid i – wait for it – SLUMBER PARTY GIRLS. Hon svarade åtminstone på ett par stycken, så det blev en text till slut. Och den kan man alltså läsa i veckans nummer av Sofis mode, om man vill.

Jag hittade alltså Karlas blogg för lääänge sedan, och fastnade direkt för hennes ursnygga frisyr. Nu har hon klippt och färgat igen, men den frilla hon hade när jag började läsa bloggen kommer jag garanterat att klippa någon gång när jag känner mig modig:

fint hår karla.jpg CC_2009_0187.jpg

…och så måste jag förstås visa hur fina de var, Karla och de andra tjejerna i Slumber Party Girls!

slumberpartygirls.jpg SlumberPartyGirlsPicture.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB