Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Kvällens kareokeoutfit.

av Annika Marklund

outfit1.jpg

outfit2.jpg

outfit3.jpg

outfit4.jpg

outfit5.jpg

Insåg just att det kanske stavas ”karaoke” och inte ”kareoke”? Oh whatevs, som syster skulle sagt.

När jag gick för att äta lunch kunde jag inte låta bli att smita in på min favoritklädbutik på hörnet och stilla mitt uppdämda shoppingsug. Det blev jackan och jeansen på bilden. Jag vet inte vad det är, kanske min systers influence on me, men så snart jag kommer till LA får jag för mig att jag ska klä mig lite som en tonåring – därav jeansen. Kände alltså en viss tillfredsställelse när jag kom hem och bytte om och min pappa skrek ”Sunny, you’ve got holes in your pants!” och jag fick ropa ”what?! But I just bought these! Crap!”.

(Hålen var väldigt mycket mindre från början, men jag var tvungen att riva upp dem ordentligt – jeansen var helt enkelt för tajta annars. Måste erkänna att de inte är helt bekväma nu när jag sitter vid datorn. Också en tonårsgrej antar jag, att köpa för små kläder…)

Nu är det dags att åka iväg till karaoke/kareokebaren och visa att jag är tillräckligt rocknroll för att kunna bära upp ett par trasiga jeans.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB