Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Min lördag.

av Annika Marklund

edamame.jpg

sushi.jpg

Min vän Johanna kom och hämtade mig i Tarzana på eftermiddagen, vi åkte in till Santa Monica och åt japanskt. Det var helt löjligt gott. Alltså verkligen löjligt.

lördag5.jpg

Sedan åkte vi hem till Johanna i Venice och gjorde oss i ordning. Hon kom hem från Australien på fredagen och fick veta att hennes roommates skulle ha ett gigantiskt fundraiser-party på lördagen, hemma hos henne, för att samla in pengar till Japan. Vi misstänker dock att det mest var en ursäkt för att ha fest.

lördag2.jpg

Den här tjejen har stans snyggaste hår. Dessutom är hon toppen på alla andra sätt.

lördag1.jpg

Jag såg ut som jag alltid gör när jag fixar till mig. Inga överraskningar här.

lördag3.jpg

lördag4.jpg

lördag7.jpg

Jag fick för mig att jag skulle frysa ihjäl om jag inte hade tjocktröja på mig. Så blev det inte. Den åkte av rätt fort.

lördag6.jpg

Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag tog med tre par strumpbyxor till LA – alla leopardmönstrade. Blir inte mycket till variation de här veckorna. Skorna är några år gamla och från Din Sko, de enda riktigt sköna heels jag äger.

jay.jpg

Okej, jag vet. Jag är värdelös på ”partybloggande”. Släpade omkring på kameran i väskan hela kvällen men kom inte ihåg att ta upp den. Vi var i alla fall, förutom hemma hos Johanna, på en massa olika barer och klubbar. De här bilderna togs när vi var på väg från en klubb till en annan – Johannas kompis Jay ville fota oss med sin mobil och jag bara ”vänta! Jag har ju en kamera i väskan, det är därför den är så tung, just det! Ta kort på oss snälla?”

jay2.jpg

lördag8.jpg

Johanna försökte tydligen komma undan att vara med på bild genom att köra ”puss på kinden”-posen.

lördag9.jpg

Jag ville inte vara sämre, förstås.

Sedan togs inga mer bilder förrän jag vaknade upp på soffan med utsmetat smink och värre huvudvärk än jag förtjänade. Men man är ju inte tjugo längre. Som det heter.

Det var i alla fall en strålande kväll på alla sätt och vis. Det var det verkligen.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB