Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

På väg bort.

av Annika Marklund
flygplan.jpg

Just i detta nu sitter jag i ett flygplan och tänker ”inte störta, inte störta”. Till staden på bilden ska jag.

syrran.jpg

Där ska jag bland annat hälsa på den här fina lilla tönten. Ge henne en miljon pussar, se till att hon sköter sig och kontrollera att hon fortfarande vet att man måste lyda allt som storasyster säger åt en.

Den här resan blir olik alla andra gånger jag varit i Los Angeles. Istället för att sitta hemma i pappas hus och vänta på att han och syrran ska komma hem från jobb och skola ska jag… göra min egen grej. Hänga med vänner. Flyga upp till Seattle för att hälsa på mina kusiner. Träffa fler vänner. Sitta på caféer och jobba. Promenera på stranden.

När jag skriver det här har jag inte ens åkt hemifrån ännu (man kan tidsinställa inlägg vet ni, sjukt hightech) och jag saknar redan Ronnie och katterna, trots att vi fortfarande är i samma rum. Längtar efter dem i förskott liksom.

Men ändå. De här två veckorna har potential att bli helt fantastiska.

(Bloggar gör jag såklart precis som vanligt.)

 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB