Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Spilld mjölk.

av Annika Marklund
Bild 8.png Bild 9.png

Jag är en av tio bloggare som är med i det otroligt ambitiösa onlinemagasinet Spilled Milks vinternummer.

Måste erkänna att jag blev lite nervös när jag insåg att av de andra nio bloggarna har jag intervjuat fem för Sofis mode. Betyder det att jag snart skrivit om varenda cool modebloggstjej på den här planeten?

Vem vet, kanske går jag över till svenska bloggare till slut. Vore kanske inte så dumt, i och för sig, men… Tror bara att det är väldigt mycket svårare att få folk att öppna sig när alla de känner kan köpa tidningen.

Solen skiner utanför fönstret men jag orkar bara inte gå ut och gå. Trots att jag verkligen borde. Har varit ute med katterna en stund men då stod jag mest bara still och såg på när de klängde i träden som små ulliga apor.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB