Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Don’t worry, baby.

av Annika Marklund
Bild 9.png

Jag förstår självklart att den här kommentaren inte är taskigt menad. Men kommentarer som den dyker upp förvånande ofta. Alltså… tror ni verkligen det? Att jag glömmer bort en av katterna?

Funderade på om det ligger något i det. Att jag i själva verket omedvetet favoriserar en av mina kärlekar. Så jag klickade på min ”kattegori” (jaaa jag är så himla skojig, jag vet) och satte mig och räknade. Gissade att det kunde vara fler inlägg som visade bilder på bara Biianka än om bara Basse – dels är han ofta ute på egna äventyr medan hon hänger mig i hasorna mest hela tiden, dels vill han gosa med kameran varje gång jag tar fram den och är alltså lite svår att fånga.

Och, well, visst. Sedan Bii blev frisk från sin hemska bitskadeinfektion har jag lagt upp tjugoen inlägg med bilder på katterna. Av de tjugoen handlar nio inlägg om båda katterna, sju om bara Bii och fem om bara Baz. Vet inte vad ni tycker, men i mina ögon är det inte direkt skandalöst ojämnt fördelat.

Men för att svara till er som undrar: nej. Ni behöver inte vara oroliga. Jag glömmer inte bort en av katterna. Och till skillnad från de flesta kattägare så är jag hemma och umgås med mina katter dygnet runt, så de löper ungefär noll risk att bli försummade.

-14.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Nils Höglander, Paula Westerberg och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB