Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Dramatik.

av Annika Marklund
Bild 3.png

Idag händer det grejer här i bygden, det ska jag säga er. Det är sannerligen inte varje dag vi blir stoppade i en vägspärr och får bilen genomsökt av poliser med maskingevär på väg in till Gnesta.

Usch, jag blir så fruktansvärt illa till mods av bankrån. Kanske lite extra eftersom en av mina närmaste en gång hamnat mitt i ett sådant, med en pistol mot huvudet.

Som tur var hade vi inga rånare i bilen utan fick fortsätta köra. Det var jag särskilt glad över, för jag skulle nämligen in och titta på det som kanske blir mitt framtida kontor! Än så länge var det mest ett… litet hörn av ett stort rum – det ska ”bara” läggas golv, byggas väggar och ett loft innan jag kan flytta in – men jag kunde absolut se potentialen.

Åååååh hjälp vad skönt det vore att faktiskt kunna åka till jobbet på morgonen! Det är så förbaskat svårt att få allt gjort i tid när katterna vill leka och pussas och huset tjatar om att renoveringsstädas. Plus att det lätt blir att jag gör det mesta här hemma – ”det är väl klart att jag fixar det, vadå, jag går ju bara hemma, Ronnie är faktiskt på jobbet”. Jag glömmer liksom bort att jag också är på jobbet, eftersom jobbet är… mitt hem. Ja, ni fattar.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB