Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Nya fina hallen.

av Annika Marklund
hallen1.jpg

I fredags kväll när hantverkarna tackade för sig såg vår hall ut såhär.

Efter vattenskadan har den fått nytt golv och nya väggar, badrumsdörren har flyttats dit förrådsdörren satt förut och plötsligt har vi en vägg där man kan ställa garderober. Vilket är för väl, eftersom det inte finns något förvaringsutrymme alls i det nya badrummet. Så för några veckor sedan åkte jag och Ronnie till Ikea och köpte två garderober som jag gått och längtat efter att få skruva ihop.

Och i fredags kväll var det alltså dags! Det tog en rätt bra stund, men jag ville få hela hallen i ordning eftersom min käre vän Jakob skulle komma och hälsa på dagen därpå. Han har aldrig sett huset förut och när vänner ska komma hit för första gången blir jag lätt lite besatt – jag vill ju att de ska ”åååh”:a och ”aaaah”:a när de kliver in! Och kanske skulle han inte tänka så mycket på att resten av huset fortfarande är kaosartat om hallen var riktigt tjusig, tänkte jag.

Jag höll på tills tre på morgonen, men det var det värt, för när jag vaknade på lördagen möttes jag av den här hallen:

hallen2.jpg hallen3.jpg hallen4.jpg hallen5.jpg hallen7.jpg

(De två sista bilderna tog jag nyss, eftersom jag tyckte att hallen blev extra fin med spretiga rosa tulpaner.)

hallen8.jpg

Så här ser jag ut just nu. Idag har jag oljat in ena verandan, planterat om krukväxter, rensat ogräs, klippt gräset och tagit några varv med trimmern. Ätit både frukost och lunch i trädgården (såklart!) och suttit och läst Margareta Strömstedt med en katt mellan fötterna. Hittills har det varit en alldeles, alldeles perfekt dag. Jag tackar och tar emot.

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Frida Westergård och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB