Bellas VM-blogg

Landslagsstjärnan Isabelle Gulldén bloggar från VM i Kina

Arkiv för November 2009

- Sida 1 av 1

Äntligen framme

av Isabelle Gulldén

17.10 gick planet från Helsingfors. Dock utan Stockholmarna Linnea, Helge och Lena. Dom fick fel information och kom inte med planet. Dom fick åka till Frankfurt istället för att sen åka till Shanghai.

Jag var väldigt trött innan och trodde verkligen jag skulle kolla en film kanske läsa lite och sen decka totalt. Men självklart skulle det inte vara så bra. Jag såg en film, läste lite och sov, så långt var det ju bra. Vaknade dock efter 30 min och var så sjukt pigg. Men det gjorde inte så mycket för Tina, som satt bredvid mig, kunde inte heller sova. Jag kollade genom 3 filmer. Four Christmases, Time traveller och Wallander. Lyssnade även lite på min top-notch Ipod. Jag är sjukt nöjd med mina låtar.

Väl framme stod guiden med ett jätte smile och väntade på oss. Vi fick sedan vänta på stockholmarna som skulle komma 2 timmar senare. Så då bestämde vi oss för att äta riktig kinesisk mat. Helt okej var det enligt mig. Var ju inte precis som kycklingen med curry på piccolo, men det gick ner.

Bussresan blev en hel del sova,vakna,sova och vakna. Busschauffören hade bestämt sig för att tuta så fort man somnat in. Han körde säkert leken att tuta på någon som går ensam och sedan titta åt ett annat håll och vinka. Svin roligt för er som inte gjort det. Haha!

Hotellet är kanon fint. 5 stjärnor och det märktes. Dusch, badkar med dusch, 120 cm sängar, 42 tums plasma tv. Ja ni förstår nog att vi har lyx. Bilder kommer sen.

Enda problemet är att vi har lite problem med internet.

Jag bor med Johanna såklart och vi har satt upp ett mål om att vi ska ha det städat. Får se hur det går, men jag tror på oss. Känns som vi blivit mognare ( på en vecka liksom, not).

Nu ska vi ha möte och sen gå en liten promenad för att komma igång i kroppen. Gäller ju att hålla sig vaken nu så att man kan sova ikväll. Här är klockan 7 timmar plus.

Hoppas ni har det bra där hemma!

China here we come

av Isabelle Gulldén

Nu är allt klart och jag är redo att åka till flygplatsen. Det blev den stora väskan och nu finns det plats över. Riktigt bra. Pontus, min bror, och jag sitter och tittar på lite youtube klipp för att tiden ska gå lite snabbare. Detta är ett klipp jag tycker är coolt. Han sjunger både som en tjej och kille.
Mamma ska köra mig sen för att få ett sista hej då. Vi åker från landvetter till Helsingfors för att sedan åka vidare till Kina.
Gud va det ska bli kul. Man blir lite som ett barn på julafton. VM liksom, hur många får uppleva de?
Matcherna går på tv4 som ni vet, och matchtiderna är:

5/12 11.55 Kongo
6/12 11.55 Brasilien
7/12 13.55 Frankrike
9/12 13.55 Tyskland
10/12 13.55 Danmark

Jag vill att ni kollar matcherna. Det är väl inte så mycket begärt? =)

Ha det så bra nu!
China here we come!

Music la Bella

av Isabelle Gulldén

Har suttit väldigt länge nu och laddat ner massa musik till VM. Förhoppningsvis så är det min ipod det spelas musik från. Jag var ju tvungen att tänka på dom gamla tanterna så fick söka på google. Sökte då på populära låtar från 80-talet. Hittade knappt några låtar jag kände igen men tog med några för eran skull =)
Själv lyssnar jag ju mycket på Hip hop och Rnb. Lite mer tryck i det om man säger så. Jag kan ju alla låtar som går på radion liksom, eller hur Tina?
Sara Eriksson hoppas du läser min blogg för denna låten tog jag med för dig. Vi kommer ju tänka massa på dig ändå men när alla hör denna låten så kommer du saknas lite extra.

Nu har jag inte mycket kvar av packningen. Bara allt som ska med i handbagaget och det läggs ner imorgon.
Jag är ganska bränd efter solningen. Det var så längesen jag solade och man kanske inte kan sola lika länge som man gjorde förr. Orutinerad, ja!


Här är jag och brorsan i Turkiet sommaren 09

Sist jag var i Kina blev jag rejält jet-lagged och missade ett träningspass. Det ska inte upprepas. Så Linus kom på att jag ska vara vaken länge i kväll så att jag ställer om dygnet direkt. Får se om det blir bättre denna gången. Really hope so.

God natt allihopa!

Då var man igång!

av Isabelle Gulldén

Efter några internet lösa dagar i Lund så var man igång. Ska verkligen bli jättekul att blogga för aftonbladet. Det är gött att damhandbollen får lite extra uppmärksamhet.

Idag när jag skulle packa gick det sådär. Jag hade som mål att packa så lite som möjligt för att ha plats till mer saker när man åker hem. Men det kunde jag ju glömma. Efter att försökt få ner allt i en väska insåg jag att det skulle inte gå. Så jag fick självklart slänga ut allt och packa i en större väska. Min uppgift var att ta med ett våffeljärn vilket tog en väldans massa plats.

För er som inte vet så drar vi, damlandslaget i handboll, till det folkrika landet Kina. Vi ska spela VM och det ska bli otroligt skoj. Vi har hamnat i en riktigt tuff grupp där alla kan slå alla. Matcherna spelas på tv4 och då hoppas jag ni sitter bänkade framför tv:n.

109.JPG

Såhär såg det ut när vi var i Kina förra gången

Ha det så bra så hörs vi när vi är i Kina 🙂

Min blogg hittar ni här

 

Sida 1 av 1

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB