Bellas VM-blogg

Landslagsstjärnan Isabelle Gulldén bloggar från VM i Kina

Startsida / Inlägg

Chinese massage

av Isabelle Gulldén

Ikväll har jag och Johanna vart på massage. Vi blev väl omhändertagna av små kineser och blev klädda i en söt pyamas. Vi fick lägga oss i en skön fåtölj för att sedan bli omhändertagna av två tjejer. Min första tanke var ju att det skulle bli en skön och lugn massage eftersom dom inte såg så starka ut. Men herregud vad fel jag hade. Har nog aldrig vart med om något tuffare. Dom hade ingen olja så det drog ju ganska mycket i huden på många ställen. Dom började med huvudet och jag tror inte hon missade en del på hela mitt huvud. Hon tog t.o.m inne i öronen. Men huvudet var väldigt skönt när hon masserade. Axlarna och ryggen lika så. Det var värre när hon kom till benen och skulle rycka och dra. Jag med min överrörliga, bananformade ben fick spänna dom så att det skulle kännas bra. Det var då det sköna gick över till lite obehagligt. Men det var bara att stå ut. Sen gick hon på en och vilken balans. Hon höll inte i sig och gick över hela min kropp. Hon masserade alltså hela min kropp från topp till tå kan man säga.
Just nu känns det väldigt skönt i kroppen och man känner sig mycket avslappnad.


Jag och roomie i våra pyamasar

Vi har även tränat 45 min gym och 45 min handboll, sedan drog vi in till Wuxi för att kolla om det fanns någon marknad. Det fanns det tyvärr inte och vi slutade på Starbucks och Zara. Dom butikerna man hittar hemma liksom. Bra jobbat? Nja, inte så va? Men självklart blev det shopping. Jag hittade en halsduk som jag blev lite tveksam för och tänkte att om någon annan handlar så kan jag göra det. Självklart gjorde min roomie det och då fick jag med ett litet kap.

En väldigt tråkig nyhet är att Danmarks stjärna Learke Möller har dragit av sin hälsena och är borta ut VM. Visst är det bra för oss för hon är Danmarks bästa spelare men man kan inget annat än att tycka synd om henne. Kommer ihåg när vi mötte henne med U-landslaget och hon knappt fick spela fastän hon var duktig. Hon tog liksom steget förbi alla sen och visade att hon är bäst! Jag diggar henne.

Nu blir det nog resten av filmen som vi såg i morse.

Hoppas ni mår bra där hemma!

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB