Bellas VM-blogg

Landslagsstjärnan Isabelle Gulldén bloggar från VM i Kina

Startsida / Inlägg

”Home sweet home”

av Isabelle Gulldén

Ställde klockan på 10.00 idag för att få sova ut lite. Men det gick ju sådär. Har vaknat tre gånger i natt och till slut var det bara att gå upp.
När vi kom hem igår vid 18.00 kom pappa och hämtade mig. Det blev en del snack om VM i bilen hem och självklart lite om julen.

Jag tänkte jag skulle stänga VM nu. VM var en besvikelse på det sättet att vi inte gick vidare och att man tyvärr inte lyckades nå sin topp. Man vet att om man har känslan av att man iaf gjort allt och spelat så bra man kunnat så blir det mer fine, vi kunde inte göra mer. Men man ville inte gå ifrån turneringen med känslan att:
– Vi skulle bara slagit Frankrike.
Men så blev det lite. Hade vi bara hållt dom sista minutrarna mot Frankrike så kanske de hade varit vi som varit i semi-final. Men nu blev det inte så och vi gjorde det bästa av situationen senare. Självklart var man sjukt besviken efter att man åkt ut men det var matcher efter som skulle spelas. Vi vann ju president cup.

För egen del så är jag sjukt besviken. Jag har inte alls varit mig själv. Jag tappade självförtroende nästan direkt efter andra matchen. Dom som känner mig såg nog det på mig med. Jag vågade inte gå på mål på samma sätt som jag brukar och vågade knappt slå avgörande passningar vilket verkligen är min grej. Men på grund av detta så känner jag sånt sjukt sug efter att börja träna ordentligt. Vm visade att det krävs mer av mig. Jag behöver ett bättre skott, jag behöver ett vassare genombrott, jag behöver ett bättre tempo och jag ska orka spela en match 60 minuter både framåt och bakåt.
Man måste vara hård mot sig själv. Jag är sjukt motiverad nu och ska träna röven av mig..

Detta var lite av en summering av VM.
Här är ett kort på laget

Idag blir det kanske ett besök hos mitt lag och sedan ska jag till Sofia. Sjukt längesedan man träffat alla.
Har saknat alla som tusan!

Nu ska jag ut och gå en sväng för att köpa lite äppelcider vinäger. Tydligen en bra start på dagen för att det hjälper till att starta förbränningen. Kanon!

Ha en bra dag nu!

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB