Arkiv för March 2010

- Sida 1 av 12

Har det okej…

av Anna Benson
SNC00302.jpg

Har det okej just nu… Älskar att vara här. Saknar dock mina Miamigrabbar idag – Gabbe och Jonas. När kommer ni? Ja, jag vet jag borde måla tånaglarna. Some pedikyr please.

Är det påsk hemma? Här också tydligen. Nähe. Köpte påskliljor på Wahlgreens idag. Mysigt.

Kategorier miami life

Söderling i kvartsfinal!

av Anna Benson

 

Japp, Tibrosonen har gått vidare till kvartsfinal efter 6-0, 6-7 och 6-2 mot Gonzalez. Tränare Norman skriver i sin blogg att Robin fullständigt manglade Gonzalez i tiebreak. Han skriver också att det är långt ifrån färdigspelat i Miami… Det låter lovande tycker jag och räkna med att jag kommer vara bänkad på första paket imorgon torsdag när Söderling går in på banan igen, för idag är han spelledig…

Aspelin/Hanley förlorade sin dubbelmatch i två raka.

Förresten sorry girls. Söderling är upptagen. Han har sin tjej med sig här i Miami till och med. Så har även tränare Magnus.

Kategorier sports

Some time off.

av Anna Benson
Miami 2010 008.JPG

Bortsett från lördagen så har det verkligen inte varit superduper väder här i Miami på en vecka kanske längre känns det som. Jag oroar mig för solbrännan. Har jobbat en massa istället för att lapa sol. Men så idag tittade den minst sagt fram. Så härligt. Till och med så härligt att jag efter lite snack med redaktion på AB kom överens om att jag gjorde mig bättre i ryggläge på stranden än på rumpan vid tennisbanan… Tack för det! Så härligt. En god vän tog med mig på SPA och det var otroligt härligt. Låg på 54 & Collins. Har inte varit så högt upp. Håller mig mest på South Beach. Däruppe är North Beach. Finns något som heter Middle Beach också. Dagen avslutades på USA kändaste Kubanska resaturang ”Versaille”, i stadsdelen Little Havanna.

Imorrn ska jag jobba lite på förmiddagen men sedan blir det nog ryggläge på Plunge, my favourite place. Efter det ser det ut som om det är some busy days coming up.

Fick frågan ”varför är du här” idag. Svårt. Jag vet inte exakt.

Kategorier miami life

Så Ricky Martin är gay!?

av Anna Benson
Ricky Martin med tvillingsönerna Valentino och Matteo.

Så Ricky Martin är gay!? Jaha vilken surprise. Not. Han har hus i Miami och sägs vara här en hel del. Han ska till och med ha hus på Star Island som talar för sig själv. Har man hus där heter man typ Ricky Martin. Faktum är att även Greta Garbo hade hus där. Ja, så Mariah Carey då såklart. Why not liksom.

Läs mer här

Kategorier kändisliv

Söderling spelar 1/8-final idag!

av Anna Benson

Robin Söderling är vidare till 1/8-delsfinal i Sony Ericsson Open i Miami. Söderling visar mycket bra form och slog igår kväll (svensk tid) enkelt  tysken Philip Petzschner med 6-1, 6-2.

Robin spelar redan idag mot Fernando Gonzalez, som lyckades vinna sin match sent igår natt svensk tid mot Monaco med 6-2 i avgörande set i en mycket välspelad match. Söderling ser oerhört fokuserad ut på banan och kan gå långt i Miami. Tränaren Magnus Norman var nöjd med Robins insats tidigare i turneringen när Sportbladet träffar honom. Vinner Robin sin match kan han möta Mardy Fish, USA som skrällde stort igår kväll när han slog ut världstrean Andy Murray från Storbritannien.

Simon Aspelin i par med Australiensaren P Hanley skulle spelat sin match i andra omgången i dubbel igår mot Lopez/Verdasco från Spanien. Den matchen blev dock flyttad på grund av regnet och spelas troligtvis under dagen.

Läs också

Kategorier sports

Range Rover

av Anna Benson

Jag känner mig bara tvungen att kommentera detta. Range Rover! Hur kan människor köpa denna bil? Den är så otroligt ful. Alltså okej att de som bor på landet och jobbar typ med djur etc. har en sån. Eller nä, det är faktiskt inte ens okej då. Jag skulle aldrig sätta mig i en Range Rover.

Tacka vet jag Rowdens, alias Engelsmannen, gröna Land Rover. Det var riktiga grejer det.

Buskiga tanter och Linda Rosing!

av Anna Benson

Idag var det lite svensk sommar. Åtminstone kändes det så. Det regnade. Sen var det sol och sen regnade. Blev därför ingen tennis för mig idag. Men Robin Söderling lyckades vinna sin match med 2-0 i set och spelar 4:e omgången imorgon.

Gick till mitt gamla hak, Catalina, i eftermiddag istället. Har inte varit där sedan familjen var här och hälsade på i januari. Hade kommit en massa fina växter dit nu. Otroligt fräscht. Satt vid poolen och läste en bok. Väldigt mysigt.

SNC00299.jpg

Fortfarande flera hundra som läser min gamla blogg…jag undrar vad läser de egentligen?

På kvällen tränade jag skiten ur mig på exklusiva David Barton gym. Det är så härligt där. Jag har varit duktig med träningen och skäms inte ett dugg över att röra mig i bikkini dagarna i ända. MEN varför kan jag inte göra armhävningar!? Fick göra dem på knäna idag. Wieeeee vad pinsamt. Efteråt ångbastade jag. Det är så skönt och jag inbillar mig att man går ner i vikt då. Åt en god apelsin som fick mig att minnas när jag var liten och vi åkte till simhallen i Söderåkra. Det var ett äventyr. Vi åt alltid frukt i bastun då. Kom också ihåg hur jag storögt och generat tvingades duscha med alla gamla buskiga damer… Skräckminne.

Och snälla fröken Linda Rosing. Jag finner inga ord. OMG. Men vad sjutton hade du gjort med dina läppar idag? HJÄLP! För er som missade detta: se det här.

Kategorier kändisliv, miami life

Bay Hill och Doral – två av världens bästa golfbanor!?

av Anna Benson
Anna Benson 2010 003

Förra veckan besökte jag två otroligt läckra golfbanor. Måste tillhöra världens bästa? Den ena, Bay Hill, där PGA-tävlingen ”Arnold Palmer Invitational” spelades samtidigt. Man kan bara spela på Bay Hill om man bokar boende med mera där. Otroligt läcker bana och faktiskt bara ett stenkast ifrån en mängd andra banor, så som Isleworth där Tiger Woods huserar och tränar. I Orlandotrakten finns det flera otroligt fina golfbanor.

Träffade Stewart Cink igen, som tränade puttning med sin caddie och tränare. Han var mycket fokuserad men hann prata lite med mig mellan varven och allt autografskrivande.

En annan bana jag besökte är Doral, där den kända PGA-tävlingen, TPC Blue Monster, spelas varje år. Doral är en stor resort där man helst ska bo i flera dagar och njuta av allt runt omkring så som SPA, bad, god mat och dryck. Underbart med det läckra poolområdet. Att vi ens försöker spela golf i Sverige när det finns det här?Att spela golf kostar från $210 – 325 beroende på tidpunkten på året. Här kan man också träna i flera dagar…

Det går rykten om att Jesper Blomqvist åkte till Doral och tränade golf i en vecka med en instruktör i hopp om att bli bättre… Det slutade med en massa förhårdnanden i händerna istället och ja kanske blev han lite bätte också men vad jag vet har han ännu inte vågat utmana Benson.

Fy Jeppe!

Anna Benson 2010 031 Anna Benson 2010 030 Anna Benson 2010 021 Anna Benson 2010 013 Miami 2010 042
Kategorier sports

Sveriges bästa tennistjej säger hej!

av Anna Benson

På WTA-turneringen i Miami träffade jag Sofia Arvidsson, Sveriges bästa tennistjej. Sofia åkte tyvärr ut i andra omgången men har redan ställt in fokuset på nästa tävling. Visste ni att Sofia vann SM-guld i bordtennis för 14-åringar. Vi möttes förr om åren. Vem vann?

Sofia Arivdsson säger hej till alla er här!

Kategorier kändisliv, sports, videos

Plötsligt känns livet enklare…

av Anna Benson
Anna Benson Miami 004.JPG

Möblerade om lite i min kära lilla lägenhet. Gillar mitt nya kontor. Rätt schysst vy. Plötsligt känns det lite lättare att bocka av alla de grejer jag pysslar med just nu. Miami I love u.

När ska jag få semester? 

Kategorier miami life
Sida 1 av 12
  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB