Startsida / Inlägg

BMW, Körslaget och Precious

av Anna Benson

Det är så lätt att ta det man har för givet. Gick ut på balkongen precis. Andades in den underbara havslukten. Njöt av utsikten. Mörkret men ändå ljuset av alla lampor. Lyssnade. Hörde vågorna slå. Gick in. Gick sedan ut igen för att verkligen känna efter. Vill inte ta detta för givet. Vill njuta hela tiden. Måste bli bättre på det. Hoppade i ett par flipflops i morse och promenerade i solskenet till Publix för att göra en så kallad ”Money Order”. Passade på att handla också förstås. Så härligt att kunna gå under klarblå himmel med solen som värmer en. Pratade med Gabriel precis just då. Han gillar inte att jag är här… Bad han beskriva sin omgivning. Hans bil var skitig (som alla bilar alltid är i Sverige 6 mån om året), det var kallt, snö, mörkt fast klockan knappt var slagen fem. Hmm nej jag längtar inte hem. Men jag ska bli bättre på att uppskatta det jag har. Här.

Missa inte Gabriel i Körslaget imorgon lördag. Och givetvis hejar vi alla på Team Niklas (Småland)!

Namnlöst-1

Träffade ett härligt gäng idrottstokiga grabbar från Ottawa i Canada (kan inte skriva med K). Vi låg vid ”Plunge” hela eftermiddagen. My favourite place. Jag tipsade dem om lite spots på SoBe. Så otroligt skön dag idag. Varmt och solen var på sitt bästa humör. Man blir liksom glad då på något sätt. Har en schysst bränna.

Blev väckt av Aftonbladet i morse. Gjorde inget. Var bara roliga nyheter. Will tell u more, men jag har lite spännande på gång här i Miami i helgen… Håll utkik!

Gick förbi hotellet Loews häromdagen och fick flashbacks från senast när jag blev utslängd från bubbelpoolen. Lagom kul. Not funny.

Jag har börjat blanda svenska och engelska. Kan faktiskt inte hjälpa det. Det bara blir så.

Jag har inte hunnit se filmen ”Precious”. Såg den ikväll. Fällde faktiskt en och annan tår. Otroligt gripande. Se den. Verkligen se den. Otroligt bra och sevärd. Förutom Mariah Careys briljanta rollinsats gjorde huvudrollsinnehavaren en otrolig insats. ”Mamman” i filmen fick en Oscar för bästa kvinnliga biroll. Vilken film.

Gick förbi en BMW X6 idag. Älskar den bilen. Vill ha! Älskar faktiskt BMW och tror nog att det är det bästa bilmärket jag vet. Nej, jag fick inget betalt för att skriva det. Och sorry Mercedes.

Förresten nu har jag kommit på ”Spotifytjuven”. Äntligen! I got you.

Rock on.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB