Arkiv för April 2010

- Sida 1 av 8

Rumpskydd

av Anna Benson

Vet ni var jag har börjat flagna? PÅ RUMPAN! Nej, jag har inte solat naken. Nej, jag ligger inte för mycket i sängen. Nej, jag har inte superduper tunna bikinitrosor. Ja, jag ska börja smörja min rumpa. Även under bikinin.

Trevlig helg!

Kategorier miami life

Nedräkningen har börjat…

av Anna Benson
Anna Benson Miami 022.JPG

Japp, igår var jag och köpte två helt nya resväskor. Jag ber till gud att allt jag äger här i Miami ska få rum där. I alla fall det mesta. (Hur fan ska det gå till?) Har även min stora golfbag i dess travelbag, där jag kan stuva ner en massa high heels och annat nödvändigt en kvinna måste ha. Har ni tänkt på att high hells låter rätt kul? Inte riktigt samma fina sköna känsla som high heels. Jag har kollat om underbara flygbolaget United (not) som flyger mig upp till New York kommer godta mina tre väskor, innan SAS tar mig vidare till Europa. Och japp för $200 så tar United gärna emot mina tre väskor. Hmm jaha okej. Vad kul. Älskar alla nya regler i flygvärlden. Är glad att jag inte är en sån frequent flyer anymore som jag brukade.

Ska bli fantastiskt underbart och härligt att få tillbringa sommaren i Sverige. Längtar! Nedräkningen har börjat… 

Kategorier miami life

The Back-Up Plan

av Anna Benson

Igår kväll var jag på bio på Lincoln Road. Älskar den bion. Känns som min hemmabio. En ”White hot chocolate” från Starbuck’s och en popcorn gjorde liksom susen. Can’t be without my popcorn. Såg filmen ”The Back-Up Plan” med Jennifer Lopez och Alex O’Loughlin. Den sistnämnde var så snygg så jag nästan dog… Lopez är ju som alltid vacker och gjorde en bra insats. GRYM film! Skrattade massor. Så underbart härligt när man skrattar mycket. Filmen hade faktiskt galapremiär här i Miami för några veckor sedan med en viss latino-Lopez på röda mattan. Tyvärr missade jag det… Hmm! Vet ej när den har premiär i Sverige men tror till sommaren. SE DEN! Jag undrar just om det är jag om 10 år…

Kategorier films, kändisliv, miami life

WMC – Världens största elektroniska musikfestival!

av Anna Benson

WMC – Winter Music Conference var ju här för några veckor sedan. ÄNTLIGEN är det över. Var helt galet. Världens största musikfestival med ca 100 000 besökare. Allt kretsar kring sol, drinkar, poolfester och nattklubbsmagi. Och så naturligtvis elektronisk dansmusik. Jag förstår nog inte hur stort detta var, då jag försökte undvika detta spektakel så gott som det gick. Folk var som galna och dansade överallt. Många av de bästa hotellen hade poolfester av högsta klass. Dagsfylla med ”fet” musik, strålande sol och med lättklädda hunks och bikinibrudar var bara ett inslag. Hur orkade folk? Fontainebleau, Delano och Eden Roc är tre hotell på South Beach som satsade på stora namn. Svenska dj:s är otroligt populära och utan att jag visste det har vi världskända dj:s som tydligen alla känner till… Swedish House Mafia var ett exempel. En del säger att hela Miami Beach är som ett Visby under Stockholmsveckan…fast tio gånger ”värre” under WMC. Jag är glad att alla har lämnat South Beach nu och att de har slutat spela elektronisk musik i butikerna, hotell lobbys, restauranger, klubbar och ja överallt.

För mig är det lite märkligt att någon som står och spelar skivor längst fram har 50 000 i publiken.

Carolina Gynning som jag träffade var här för WMC och sa att hon hade drömt om att få besöka festivalen i hela sitt liv… Next year here we go again.

Kategorier kändisliv, miami life

Tillsammans och ishjärna

av Anna Benson
Anna Benson Miami 021.JPG

Läste ut en bok igår vi poolen. ”Tillsammans”, som Cia lämnade kvar när hon besökte mig. Skriven av Denise Rudberg. Var helt okej, väldigt lättläst och tonårsstoryn hade passat min lillasyster bättre än en gammal panter, som jag. Men den fick mig trots allt att le. Mest log jag när Thorleif frågade sin dotter Theresa om hon fick ”ishjärna” efter att ha klunkat några glas iskall saft. Kul! Längesen jag ”hörde” ordet ”ishjärna”.

Brukar du få ”ishjärna”?

Kategorier books

En helt vanlig onsdag

av Anna Benson
_DSC2639.JPG

Himlen är klarblå och solen steker fantastiskt skönt. Jag känner verkligen att jag lever, men fattar knappt att jag har det så här bra. Vaknade utvilad men ändå tidigt av solens strålar som tänder upp min lägenhet. Hörde vågorna. Läste mail och kollade datorn en kortis. Tog bilen, den fantastiska svarta Mustangen (cab) som jag haft denna veckan. Körde upp till min golfbana där jag numera är stammis. Spelade 18 hål på 2,5 timme. Slog 5 bollar i vattnet. Fina Nike-bollar. Tur jag har så många. Underbar runda ändock. Cruisade ner mot South Beach igen med bra musik i högtalarna och håret fladdrandes. Gabriels ”Imma be…” . La mig vid poolen. Åt en god lunch. Lyx. Tog sedan en Pina Colada, som jag älskar.  Pratade med Aftonbladet. Flera grejer på gång, Kul!  Läste en bok. Åt lite pita och hoummus också. Konstant hungrig. Satt i bubbelpoolen i en evighet. Man ser havet därifrån. Fantastiskt härligt. På väg till middag nu och sen drink och utgång med vänner. Vitas och Mynt ikväll. Hinner jag ska jag möta upp några svenska låtskrivare och musiker som gästspelar i Miami.

En helt vanlig onsdag.

Kategorier miami life

Ingemar Bergmans bäste vän?

av Anna Benson

New York April 012.JPG

Jag träffade min och Smilingmoms gemensamma vän – Andrew Rai när jag var uppe i New York. Vi satt och drack gott vin i ”Chelsea” på Manhattan. Andrew är uppuxen på Manhattan och kan varenda gata och ställe som ett rinnande vatten. Dock har han en förkärlek för Sverige (och kanske även svenska ladies?). Hans far Vasant Rai var en världsmusiker och spelade för utsålda hus. Klassisk musik. Känner ni till honom? Det roliga är att Vasant och Ingemar Bergman var mycket goda vänner, vilket resulterade att sonen Andrew besökte Fårö om sommrarna som liten och älskar Sverige. Och svenska tjejer som sagt… 

Kategorier kändisliv

Svenskt lösgodis!

av Anna Benson
Anna Benson - Jesper Parnevik 068.JPG

Jobbade hela dagen igår. Det var väldigt kul! Och gissa vad jag åt??? SVENSKT LÖSGODIS! Åt minst fyra dumlekolor. Hjälp så gott! Hur jag fick det? Där jag var bjöds det friskt. Tror jag såg det sjukaste och mest lyxigaste hus jag någonsin skådat igår. 1300 kvm. Fantastiskt. Otroligt fint. Och så allt lösgodis då. Mm…. Will tell you more.

Ha en underbar dag!

Kategorier miami life

På hemligt uppdrag…

av Anna Benson
_DSC28144.jpg

Idag är jag iväg på hemligt uppdrag. Håll utkik här i veckan. Är så glad för allt spännande och kul jag får vara med om. Tack!

Delano – my favourite place

av Anna Benson
Anna Benson Miami 015.JPG

Mitt favoritställe är helt klart Delano. Jag älskar det stället. Ligger på Collins Avenue, ett stenkast från där jag bor. Jag rekommenderar alla att besöka Delano om man är i Miami. Stället har sån schysst atmosfär och härlig stämning. Vi åt middag där i lördags, på ”The Blue Door”, som restaurangen heter. Väldigt trevligt. Jag tycker det är så läckert när folk dansar i poolen. Folk är så glada och livet känns rätt lätt. Själv njöt jag mest att trevligt sällskap, god mat och god champagne. Inte minst desserten. Wow jag är såld på vissa desserter. I skrivande stund håller jag på att sprängas av begär efter Ghiradelli chokladen med jordnötssmör. Så gott! Vi hörs!

Såg förresten att numera NY-boende Sofi Fahrman hade fått en påse svenskt lösgodis i present. Vill också ha! Någon?

Anna Benson Miami 008.JPG
Kategorier miami life
Sida 1 av 8
  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB