Arkiv för May 2010

- Sida 1 av 8

Ibland måste man vara hemlig

av Anna Benson
_DSC2815.jpg

Jag får rätt många frågor som jag inte kan besvara. På bloggen skriver jag för tillfället om mitt liv i Miami, där jag försöker dela med mig av det mesta. Men, jag kan inte skriva om allt jag gör. Vissa saker måste jag hålla hemligt. T.ex om det är en intervju så faller nyhetsvärdet om jag avslöjar vem och vad vi pratar om. Ni är dock de första som får veta så snart saker är okej att ”släppa”. Hoppas ni inte misstycker. Som ni vet betyder ni alla läsare massor för mig och jag är otroligt tacksam och glad för att ni läser. Men vissa grejer kan jag helt enkelt inte skriva om. I alla fall inte direkt. Ok?

Puss

How good do you want to be?

av Anna Benson
Anna Benson Miami 002.JPG

En riktig bestseller. Jag fick denna bok av min bonussyster, Lisa. ”Tänkvärda ord på vägen samlat på ett ställe. I en bok” skrev hon i pärmen. Läs denna gott folk. Otroligt lättläst och läsvärd. Många får sig en och annan funderare. Till exempel ”Without having a goal it’s difficult to score”.

Denna bok följer med mig hem igen. Det var den sista i samlingen för denna gång. Återkommer med fler tänkvärda ord på vägen. Fundera gärna på titeln också: ”It’s not how good you are, it’s how good you want to be”.

Kategorier books

Backstreet Boys och 5000 snorungar

av Anna Benson
SNC00396.jpg

Igår kväll var jag och kikade på Backstreet Boys i American Airlines Arena. Jag hade räknat med en intervju när jag bokade in detta evenemang mnne nope ingen intervju med grabbarna som var sååå busy. Hallå it’s me! Hur som helst så var det jag och 5000 skrikande snorungar som skrek så fort killarna dansade lite. Alltås jag skrek INTE. Mycket av sången, som för övrigt hördes extremt dåligt, var singback. Inte ens ett riktigt band på scen utan all musik digital. Koregrafin var urusel och kändes snarare som 9:ans avslutningskonsert. Bandet har funnits i 17 år och kommer från Orlando i Florida, men trots det var det knappa 5000 personer på läktarna. 130 miljoner album är sålda, men ingen i mina ägor. Nä, fan Backstreet Boys ni kunde lika gärna stannat hemma och jag också.

SNC00401.jpg SNC00403.jpg

 

Häng i paradiset

av Anna Benson
Anna Benson Miami 009.JPG

Jag älskar ”The Palms”. Det är mitt favvoställe, särskilt på lördag förmiddag när man kan lata sig och njuta av att det är helg. Annars brukar jag ju jobba på förmiddagarna. Frukosten på ”The Palms” är som jag berättat tidigare magnifik. På helgerna har den öppet till 12.00, vilket är kanon. Passade på att njuta där hela dagen igår tillsammans med min vän Paula. Älskar hängmattan där man kan slumra till en stund. Jag vill också ha en  hängmatta. Måste fixa det på landet. Finns inget skönare….eller jo kanske, när jag tänker efter.

Anna Benson Miami 035.JPG

”Persson är stor nu!”

av Anna Benson
Fredrik Persson.

250 000 kr pang. Tvåan Tom Raider har jag ingen aning om vad den vann, men nog blev det 6-siffrigt även för den. Båda tränas av Fredrik Persson. Fredde fick även köra egna hästen Chimall TT som vann dagens V75-final före tvåan och stallkamraten Tom Raider alltså. Fancluben var stor på Solvalla (och även via ATG-live i Miami). Fina läckra t-shirts också gick det rykten om. Tack Larsson på Intrycket i Göteborg, Sveriges bästa textiltryckare. Över 21 000 personer hyllade Fredrik som en kung med stående ovationer. Och som Expressen skriver ”Persson är stor nu” .Stort grattis familjen Persson med min syster i spetsen. You are so worth it! Fira ikväll!

Det ska jag göra med boysen. The Backstreet ones. Läs mer här och här.

Kategorier sports

Studenttider

av Anna Benson
Bild 904.jpg

Min älskade lillebror Emil tog studenten i torsdags i Olofström, där han har bott i 3 år. Han har gått på orienteringsgymnasium där. Han är en riktig hejare på det. Lillebror är otroligt smart och gick ut med högsta betyg såklart. Som storasyster är jag väääldigt stolt. Vad händer nu då? Är jag idérik och grejer på gång…så har absolut min lillebror fått samma gåva. Man vet aldrig vad som händer.

Bilderna fick jag av min underbara syster Frida som agerade fotograf och plåtade både min far, lillasyster och lillebror. La familia.

Bild 901.jpg Bild 962.jpg

Polisen: Miamibor håll er inne!

av Anna Benson
7ff69b61.jpg image by HipHopStan_com

Nu i helgen är det ”Memorial Weekend” i Miami. Och det är vääääldigt speciellt. Alla svarta invaderar beachen. Alltså Miami Beach. ”The Ghetto goes the beach”… Det ska ha varit skottlossning på ”The Mansion”, en av de största nattklubbarna här. Ja, polisen uppmanar alla att stanna inne hela helgen. Gå inte ut! Det här ska tydligen vara större än Superbowl och det ska vara galet. Jag var på beachen idag fredag och la absolut märke till det fåtalet vita som var ute och solade idag. Jag själv är ju något av en bladning så jag stack inte ut. Tacka vet jag holländarna och engelsmännen. Jag har flera planer denna helg och kan därför inte stanna inne.

I believe in destiny. Mormor don’t read this. 

Kategorier miami life

Upp i det blå

av Anna Benson
Anna Benson Miami 048.JPG

Igår låg jag på beachen. Så skönt. Strålande väder och det är sällan under 30 grader, fast det är ändå behagligt och inte alls sådär fuktig värme. Vattensporter är stort här. Kite-surfarna vimlar det av. En del paddlar ståendes på en bräda, otroligt speciellt. Båtar i mängde susar jämt förbi och så alla jet-skis då. Sen kan man också upp och flyga i det blå. Har ni gjort det någon gång? Underbar känsla. Jag gjorde det i Thailand för några år sedan och minnsa att jag älskade det.

Va tvungen att plåta denna båt och segel då jag älskar deras smarta sätt att marknadsföra sig på. Naturligtvis på seglet. Och vad annars än numret? Perfekt. Det gäller att hitta det unika. Nå fram. Folk kan bara ringa från stranden och så kommer de in och hämtar en and off you go – upp i det bloau (skånska).

Jag gillar det annorlunda sättet. Eller som Primadonnan säger; följ inte den stora stigen- avvik och hitta din egen väg. Have a nice weekend people!

Med huvudet i knät

av Anna Benson
Anna Benson Miami 051.JPG

Är jag känslig just nu eller vad är det frågan om? Fällde en och annan tår när jag läste denna bok. Har läst många böcker om Islam, Afghanistan och framförallt Kabul nu, men den här var otroligt hjärtgripande. Ja, för er som har läst eller sett ”Flyga drake”, vet vad den här författaren gör. Khaled Hosseini har skrivit boken ”Tusen strålande solar” som jag läste ut på beachen idag. Kunde inte slita mig. Hemsk historia. Mest kommer jag ihåg hur Laila vilade sitt huvud i Mariams knä, som mor och dotter. Det var väldigt fint tycker jag.

Läs den här boken och skippa alla andra böcker om Afghanistan. Tack B-M! Nu återstår bara en bok i samlingen, men den ska faktiskt få följa med hem, då den är mycket speciell.

Kategorier books

Brangelina adopterar IGEN!

av Anna Benson
wybran.jpg

I alla fall om Wyclef Jean får bestämma. Har inte Brad och Angelina nog med barn redan? Wyclef uppges be Brangelina adoptera ett barn från hans hemland, Haiti. Angelina sägs vara öppen för förslag och kan tänka sig barn från hela världen. I dagsläget har de 6 barn, varav 3 adopterade. Brangelina har redan skänkt över 1 miljon dollar till hjälporganisationen ”Läkare utan gränser” till förmån för Haiti. Vad mer kan de göra?

Adoptera ett barn från Haiti, om Wyclef får bestämma. Men frågan är egentligen; är de ett par eller inte still?

(Bild från www.perezhilton.com)

Kategorier kändisliv
Sida 1 av 8
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB