Arkiv för June 2010

- Sida 1 av 9

Lagom!? Fuck that!

av Anna Benson

Just nu läser jag Andreas Carlssons självbiografi, ”Live to Win – Låtarna som skrev mitt liv”. Otroligt spännande. Tror det var det bästa ”Förordet” jag någonsin har läst. Eller vad sägs om det här; ”I Jantelagssverige är det fel att sticka ut för mycket, att marknadsföra sig själv för hårt – man ska vara lagom, ordet som inte finns på något språk förutom svenska. Fuck that”. Andreas jag håller så mycket med dig. Fuck that. Lagom vad fan är det?

Återkommer med en recension på boken, den har som sagt börjat väldigt bra. Och nej, Andreas är inte tillsammans med Gynning. Se & Hör släng er i väggen.

Kategorier books, kändisliv

Besök hos Mr Livsfarlig!

av Anna Benson
Foto0294.jpg

I morse var jag uppe i ottan och besökte min tandläkare Martin. Han är faktiskt inte alls så farlig som han ser ut på bilden. Dessutom hade jag inga hål heller. Mina tänder är världsbäst! Jippie! Lika bra att passa på att klara av alla såna här ”besök” när jag är i Sverige. I USA är de lite dyrare… Fick 300 kr från Försäkringskassan när jag skulle betala. Jaha sa jag var kommer det ifrån? – Från Försäkringskassan. – Okej, tack, sa jag. Sverige i ett nötskal. Bra eller dåligt?

Idag väntar lite spännande grejer. Just nu på balkongen och skriver en artikel.

Kategorier stockholm life

Livskvalité i Hässelby

av Anna Benson
0_1.jpg

Helena är mest lik min syster Frida. Älskar att ha en storasyster i Stockholm. Eller rättare sagt Hässelby. Lisa är en annan syster och även om det kommer rätt mycket klokt så är hon mest min bråksyster… 🙂 Helena är den lite mer vuxnare. Vi myser. Pratar om livet och framtiden. Nu Allsång på Skansen. Kan det bli bättre? Förresten har jag en senior advisor också. Tack underbara ni. Och tack alla ni därute. I need you.

Kategorier stockholm life

Tack fina solen

av Anna Benson
0_1.jpg

Förutom mina vänner är solen mästare på att få mig på bra humör. Solen, jag älskar dig. Just nu stjäler jag några soltimmar på mitt tak på Mosebacke.

Kategorier stockholm life

Bröllopslåten med Carola

av Anna Benson

Ja, kanske inte bästa kvalitén men ändock here it comes från Kungsträdgården och Love Stockholm. Carola med sin specialskrivna bröllopslåt ”Det är bara vi” till Victoria och Daniel.

 

Kategorier kändisliv, videos

Att försvinna i biomörker

av Anna Benson
Foto0285.jpg

Ikväll var jag och Gabbe på bio. Vi såg världens sämsta film (Killers) med världens snyggaste Ashton Kutcher. Förstå vilket kap typ 20 år äldre Demi Moore har gjort… Alla tjejer (och en del killar) gapar av avund… Ibland är det helt underbart att försvinna i biomörkret. Trots att filmen är dålig. Ikväll var en sån kväll. Vi var i Heron City av alla ställen… Jag körde dit på 10 minuter från Vasastan. Rekord. Om du ska se filmen? Nä, det behöver du INTE.

Söderpromenad och besök

av Anna Benson
Foto0281.jpg

Idag har varit en sån där skön härlig återhämtningsdag innanför mina murar, Och vad gör mina vänner när jag inte lämnar slottet? Jo, de kommer och hälsar på. Hade fina Gabbe på lunch samtidigt som jag och Princess Anna smaskade i oss syrrans bullar (som ännu finns i frysen). Otroligt mysigt. Tilla som måste vara världens snällaste och gladaste bebis var självklart med på ett hörn. Min balkong är lovely i solen. Står numera en grill där också och stoltserar. Återkommer om den. Hur som helst så gick Anna och jag en långpromenad i SoFo efter vi hade fikat. Kikade in på alla möjliga ställen. Typ Grandpa, Tjalla Maja (eller vad det heter) Urban Deli med mera. Söder är faktiskt otroligt härligt. Gick Götgatan hem som myllrar av människor. Spang även på Cia i folksamlingen. Underbar dag. Känns helt okej nu. Tack Anna och Gabbe för en supermysig eftermiddag. Love u. You made my day.

Kategorier stockholm life

Sköna söndag på Strandbryggan

av Anna Benson
untitled.jpg

Söndagen avslutades på mitt favoritställe ”Strandbryggan”. Så härligt där. Känns som om man är på vattnet men ändå inte. Om det är på grund av bryggan eller rosévinet som serveras, låter jag vara osagt. Det var tuff sjögång igår och jag var mest glad att både cykel och mina belongings var med mig hem i taxin. Mina underbara vänner fick mig att le och skratta som aldrig förr. Härliga Åsa kom förbi också med sitt traventourage. Till och med en viss Mr Edlund direkt från Kalmar. Ja, Malin C och Jenny kom också. Så även Sångfågeln, vilket var tur då hon och Thörnis liksom hjälpte mig hem lite… Thanks you ladies. Love u.

untitled4.jpg

Sonja Aldén på Skansen

av Anna Benson
Foto0276.jpg

En av mina bästa vänner Sonja Aldén hade en väldigt mysig konsert igår mitt på blanka dagen på Skansen. Jag brukar skoja med Sonja att hennes musik är som balsam i mitt hår… vilket är sant. Stora delar av kompisgänget var samlat som de trogna fans vi är. Min älskling Kristian Tåje körade bakom och bjöd på en underbar duett tillsammans med Sonja med låten ”Du är en del av mig”. Min favorit är nog som alltid ”Till en ängel”, men man kan inte låta blir att sjunga med till alla andra låtar heller. You rock babe! Tack och kärlek.

Fy skäms Skansen för den usla marknadsföringen.

Bjuder på lite klipp; ”Du är allt”, ”Till en ängel” och ”Songbird” (Eva Cassidy). Som sagt balsam för själen.

Anna Benson Sonja Aldén Skansen 026.JPG Anna Benson Sonja Aldén Skansen 019.JPG Anna Benson Sonja Aldén Skansen 030.JPG

Från Söders höjder

av Anna Benson
ba82ebfc75a8bc06.jpg

Tycker nog att jag blivit okej på mat. Eller rätt bra. Hälsningar från ödmjuka jag från en balkong på Söders höjder.

Sida 1 av 9
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB