Arkiv för August 2010

- Sida 1 av 10

Ska du rösta?

av Anna Benson
Foto1204 (kopia).jpg

Shit vad jag tycker politik är tråkigt. Även om jag själv också är expert på att prata om ingenting väldigt länge eller snarare lirka mig iväg från en fråga som jag inte vill ge svar på, precis som alla politiker. Som Calle B sa en gång ”Det är en rödgrön röra”. Vet faktiskt inte om jag ens ska rösta denna gång. Alla borde väl göra det, eller? Jag har alltid röstat tidigare, men nope i år kommer jag nog skita i det. Hur gör ni?

Kategorier stockholm life

Min New York vägg!

av Anna Benson
Foto1198.jpg

Woho jag är SÅ nöjd trots att inte bilden gör sig rättvisa här på bloggen så är hela atmosfären i min lägenhet supercool. Det hela började med när jag var i New York en sväng nån gång i år och hittade rooftopen på Gansevoorth Hotel i Meatpacking District. Jag tog en bild på den supercoola baren de hade där och nu har jag den bilden på en vägg i min lägenhet i Stockholm. Hur coolt är det inte? Företaget som var här och fixade idag med underbara Håkan i spetsen heter www.yourwallpaper.se. Du vet väl att du kan få vilket motiv/bild som helst på väggen? Det här skapar en riktig New York-feeling i mitt hem and I love it.

New York 008.JPG New York 007.JPG
Kategorier stockholm life

Lunch med bästa Maria!

av Anna Benson
Foto1197.jpg

Vissa vänner träffar man inte superofta, men man vet ändå nånstans var man har varann. Maria är en sån vän. Vi hade massor att prata om särskild som det vankas bröllop… Kanske är det kärleken som gör att hon strålar så, för visst är hon otroligt vacker? Vi käkade lunch på Hotell Nortull idag (mitt nya hem?). Det blev raggmunkar vilket påminde mig om min gamla farmor som är världsbäst på just raggmunkar.

Foto1193.jpg
Kategorier stockholm life

Stockholm Rock Out 10-11 sept!

av Anna Benson
rock out 2 044.jpg

Under en tid har jag jobbat med den stora rockfestivalen ”Stockholm Rock Out”. Kul med lite annat ibland… Och ja, detta har verkligen varit nåt nytt. Mitt arbete har bestått i att se till att vi har en massa bra samarbetspartners som ökar kvalitén och intäkterna. Är du intresserad av hårdrock ska du absolut komma hit! Den 10-11 september i Gamla Tryckeriet i Alvik går denna festival med band som U.D.O (Ty), Great White (US), Kingdom Com (Ty), Roxy 77 (Sv), WASP (US), Keel (US) och många fler såklart… Läs mer på www.sthlmrockout.com

Vi ses där! Jag kommer ha öronproppar från 3M i öronen…

I Bajenland en helt vanlig måndag

av Anna Benson
Foto1183.jpg

Ikväll hade jag egentligen helt andra planer men jag hamnade på Fredrik Berlings vespa och VIP-avdelningen på Söderstadion. Kul hur spontant knasigt det kan bli ibland. Ville verkligen hinna med en fotbollsmatch innan jag åker till USA. Jag är ju egentligen AIK:are så att Bajen spelade 1-1 rörde mig inte så mycket. Passade på att prata skit med Äpplet och Grönis samt den gamle boxaren George Scott i pausen. Äpplet och jag är fina vänner! Fina Freddie boy har världens roligaste vespa som jag körde hem på hela vägen från Globen. Kul! Nu ska jag packa för 6 månader. Och imorrn händer det grejer här hemma!

Foto1184.jpg Foto1187.jpg
Kategorier sports, stockholm life

Världens coolaste Tilla!

av Anna Benson
Foto1176.jpg

Idag åt jag lunch med världens coolaste unge och hennes mamma. Tilla har cool frisyr, byter leksaker fortare än jag hinner blinka och skrattar mer än Hasse Brontén. Det bästa av allt är att Tilla och hennes mamma princess Anna planerar en Miamivisit i oktober and I so like it! Det är inte långt kvart nu. Bitar börjar falla på plats so to speak.

Foto1178.jpg
Kategorier stockholm life

Min idiotramsa!

av Anna Benson
Namnlöst-2.jpg

Jo, jag kommer från Småland – det vet (hör) ni alla. Men innan jag ska göra något jobb där jag måste använda min röst väldigt mycket – t.ex om jag är konferencier eller liknande – rabblar jag en särskild ramsa för att ”värma” upp. Det är min mediacoach Fredrik Berling som har satt ihop denna enastående och toksvåra ramsa för längesen. Ja svår för en smålänning då. Och ni som kommer därifrån kan ju läsa den högt för att förstå vad jag menar. Here it comes: Ormen orkar inte äta mera korv i Helsingborg. Om man läser den högt på småländska så låter det så här: Åmen åka inte äta mea kåv i Helsingbåj. Skitsvårt. Men jag försöker – göra mig extra förstådd. Ibland. Har du någon ramsa?

Kategorier stockholm life

Pantertanter & otroliga Göranzon!

av Anna Benson
En familj<p>Fr.v  Ingela Olsson, Thomas Hanzon och Marie Göranzon.</p><font face="Helvetica"> <p>Fotograf Roger Stenberg</p></font>

Idag såg jag föreställningen ”En Familj”, ett tragikomiskt drama som snuddar vid fars, där bitter cynism varvas med en djup längtan efter kärlek. Pjäsen är full av färgstarka karaktärer och bjuder på en sällsynt skådespelarfest. Man blir djupt berörd och kan identifiera sig med flera olika karaktärer. Marie Göranzon och Ingela Olsson är helt enastående! Såklart även fina Thomas Hanzon som gjorde det han skulle. Dramaten var fullsatt och jag var nog absolut yngst i publiken. Varför är det i regel bara pantertanter som går på teater? Se föreställningen om ni har möjligheten under hösten! It’s good!

Sida 1 av 10
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB